上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.3k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-21 00:50 發表 查看引用來源

多謝關心而家冇乜嘢喇
其實呢次本來唔係3p,係家姐約咗我出去本來諗住同我扑嘢,點知撞到我個friend,之前佢係完全唔識嘅亦都未見過,最初諗住大家一齊玩,飲下酒唱下歌
但係我見到家姐對我個friend好似起曬水咁,主動撩 ...
3P 主動呢, good 呢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-20 23:47 發表 查看引用來源

多謝關心而家真係好好多,但係之前兩個禮拜真係好唔舒服
講返家姐,其實我覺得呢個女人可能因為開發咗調教咗,而家真係唔止姣、淫蕩、大食同慾求不滿,我覺得佢最近開始係有少少走火入魔、少少變態,除咗成日諗住做愛畀 ...
家姐一向肯玩又配合,已經係淫底,加上對你情有獨鍾所以肯同你玩3p,玩過之後又好爽,平日成日回味,希望快啲有下次😆

做乜家姐地位提升咗咁多,驚你唔鐘意佢比人屌🤣
引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-21 00:50 發表 查看引用來源

多謝關心而家冇乜嘢喇
其實呢次本來唔係3p,係家姐約咗我出去本來諗住同我扑嘢,點知撞到我個friend,之前佢係完全唔識嘅亦都未見過,最初諗住大家一齊玩,飲下酒唱下歌
但係我見到家姐對我個friend好似起曬水咁,主動撩 ...

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-20 14:36 發表 查看引用來源
前果排病咗仲要抽血好彩冇事,上個禮拜先好返😅😅最近家姐又同我玩咗第二次3p仲食咗我個friend😌😌得閒又寫下
下面係家姐
呀家姐玩開咗, "食腸知味"

引用:

多謝關心而家冇乜嘢喇
都係無用套?

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-8-21 11:15 發表 查看引用來源
家姐一向肯玩又配合,已經係淫底,加上對你情有獨鍾所以肯同你玩3p,玩過之後又好爽,平日成日回味,希望快啲有下次😆
佢見到我個friend差仔,我一望家姐就知佢起曬水🤣我已經知道佢想畀佢屌🤫不過佢估唔到個結果係3p啫🤭

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-8-21 11:27 發表 查看引用來源
做乜家姐地位提升咗咁多,驚你唔鐘意佢比人屌🤣

佢成日想當我係男朋友呀嘛🤣咁如果自己個女朋友畀人屌佢梗係驚我唔鍾意啦🤭😆🤣

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-8-21 13:39 發表 查看引用來源

呀家姐玩開咗, "食腸知味"
佢一見到我個friend差仔已經姣到出汁出水🤭梗係想食腸啦

引用:
原帖由 benng2012 於 2024-8-21 14:11 發表 查看引用來源
都係無用套?
家姐唔鍾意男人同佢仆嘢帶套嘅🤫佢收咗經梗係想男人射入去啦🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-8-21 18:18 發表 查看引用來源

家姐唔鍾意男人同佢仆嘢帶套嘅🤫佢收咗經梗係想男人射入去啦🤣
帶唔帶套除左bb 的問題外, 更重要係性病問題, 重要係同一個第一次接觸的人做

究竟係ching 定 家姐 d 性知識咁貧乏呢 !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆