上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-8-7 11:37 AM 發表

哈哈.................得唔得先
哎...你話點就點啦米高兄:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-7 11:38 AM 發表

哎...你話點就點啦米高兄:smile_42: :smile_42:
不要抬舉 不要抬舉......
你我早已有一面之緣:smile_44:

引用:
原帖由 JJJcalvin 於 2008-8-7 11:35 AM 發表
我都沉咗件仁K營銷嘅女!开始咗五个月!
話说第一次去呢个塲,硬件可以!軟件就睇时间啦!件營銷係个朋友揾开!小小肉地,高度適中,不食煙!夠寸!大家一齊玩又飲!过二日同老板上去再揾佢定房,如是者,都幫佢定了差不多成+二间房喺果个月到,我都觀察咗佢成个月,先开始溝佢.到依家佢跟咗我几个月,在这几个月有鬧交!有汫过分手!因为始終佢做營銷,点会冇仔溝和揾佢定房!我都化咗!

引用:
原帖由 JJJcalvin 於 2008-8-7 11:56 AM 發表

話说第一次去呢个塲,硬件可以!軟件就睇时间啦!件營銷係个朋友揾开!小小肉地,高度適中,不食煙!夠寸!大家一齊玩又飲!过二日同老板上去再揾佢定房 ...
我想坦白講 , 一個月幫佢訂二十次房.......
仲洗咩溝呀........

回覆 784# 的帖子

师兄!佢分几多?幫佢定+二间房.得个2成佣金. 最多咪三千‧最起碼自己揾饯自己食!

引用:
原帖由 JJJcalvin 於 2008-8-7 12:15 PM 發表
师兄!佢分几多?幫佢定+二间房.得个2成佣金. 最多咪三千‧最起碼自己揾饯自己食!
分幾多我唔知......(3000咁少?)
Anyway 你好沉囉而家

回覆 786# 的帖子

我都唔知!好多船長講!喜歡嘅咪一齊!要走点都会走!过程开心就算啦!佢都有講过一句!我跟你!你会離婚碼?你点答!佢喊咗成个鐘問呢句!

今晚有冇野玩呀~~~~over OVER
有冇人帶我去溝女, 飲酒呀~~哈哈

回覆 786# 的帖子

一千分二百!要送小食送洒!消費平均一千到千五,你計计咪得三千到!都係嗰句!最重要有嘢做

引用:
原帖由 JJJcalvin 於 2008-8-7 12:27 PM 發表
我都唔知!好多船長講!喜歡嘅咪一齊!要走点都会走!过程开心就算啦!佢都有講过一句!我跟你!你会離婚碼?你点答!佢喊咗成个鐘問呢句!
哦........你結左婚.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆