上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

樓主先生 . 我要睇多d 呀!!!! :smile_38:

引用:
原帖由 小妹; 於 2007-9-1 06:58 PM 發表
樓主先生 . 我要睇多d 呀!!!! :smile_38:
2篇加埋已經比平時多架拉~~~唔好甘貪心拉~~

你個相中人個樣有d成熟美,我估佢係cindy~仲有加油啊~

點解個個都見到有相既?? 係我睇唔到-口-"...:smile_27:

呃post時候
講到呢到,又過左第二個高潮位。由第一個sandy,到sara。好似個話題同cindy又遠左d甘。不過係我同sara同甜蜜既時候緊有d野發生既。

唔經唔覺,回覆去到7xx~~~~唔知我呢個post可唔可以係呢個版第二個回覆過1000大關呢(講到甘明大家識做拉)
不過我覺得最近好似寫得無初初甘好,唔知大家又有咩感覺呢,可以既話比d意見我。希望大家鐘意同會追落去。越多人睇,就越多人知道呢個故仔~~~呢個係我出post既目的,多謝晒~~~

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-1 07:13 PM 發表
點解個個都見到有相既?? 係我睇唔到-口-"...:smile_27:
不會吧~~~~~~~我頭像那張相你真的看不到嗎。那不如把你的照片傳上來看看。看看我們會不會跟一樣看不到

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-1 07:23 PM 發表

不會吧~~~~~~~我頭像那張相你真的看不到嗎。那不如把你的照片傳上來看看。看看我們會不會跟一樣看不到
高手...........到時佢post張如花上黎問你睇唔睇到,睇你點算~

引用:
原帖由  ̄Samson ̄ 於 2007-9-1 07:25 PM 發表

高手...........到時佢post張如花上黎問你睇唔睇到,睇你點算~
.............如果係甘,我諗我寫唔到落去,你地想睇落去既 話, 望就望佢post佢自己張相拉:smile_38:

到目前為止都不錯... 樓主相中的女子100滿分我俾83分... 好靚...

引用:
原帖由 kingcow 於 2007-9-1 07:32 PM 發表
到目前為止都不錯... 樓主相中的女子100滿分我俾83分... 好靚...
但我覺得新坦結衣靚好多:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆