上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

未收到回覆....好期待呀!!!

回覆 768# 熟女會 的帖子

200 lbs 我仲開心添 ^^

回覆 754# 熟女會 的帖子

hi, i have join 5th party, so enjoy.
hope can in coming party, but no time
i must join next time

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-26 10:15 AM 發表 查看引用來源

係呀, 我真係覺得慘架, 因為 d 人send 比我地, 有時都會係
垃圾郵箱先收到, 咁丟返轉, 可能我地 d email 都係垃圾郵
箱, 所以成日收唔到囉.
咁樣証明你個會叫垃圾會吾係熟女會:014:

已 send email 俾主樓, 好期待今晚的 party! :131:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-4 05:51 PM 發表 查看引用來源
最唔想發生既事真係發生左, 有兩個 20 歲頭後生女參加, 唔知受唔受好?? 你地班衰仔更係冇問題啦. :032:  不過怕熟女們唔鍾意. :029:

不知點算好?? :028:
定係唔好安排同場出現. :025:
又唔係咁講喎!只要不太肥胖(我怕太油),出來玩,的熟識女重好玩天,年紀大少少知道自已要的乜。

我成日都想搵的真正偷食住家婦女,打番場波,互相開心下。

引用:
原帖由 romxnticboy 於 2009-3-28 10:07 AM 發表 查看引用來源
已 send email 俾主樓, 好期待今晚的 party! :131:  
趕唔到天!:032: :032: :032:

引用:
原帖由 avman003 於 2009-3-28 10:26 AM 發表 查看引用來源又唔係咁講喎!只要不太肥胖(我怕太油),出來玩,的熟識女重好玩天,年紀大少少知道自已要的乜。我成日都想搵的真正偷食住家婦女,打番場波,互相開心下。
我唔怕油 ! 如果有既話我知 :071::071:

引用:
原帖由 你係吾係虧佬 於 2009-3-28 09:19 AM 發表
咁樣証明你個會叫垃圾會吾係熟女會:014:
衰鬼。。。:014:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-28 12:03 PM 發表 查看引用來源
收到pm 未,我等緊入會表格!:030::030::030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆