上一頁下一頁
發新話題

舌尖上的快感

收藏  |  訂閱
913  16.0k

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-4-5 12:20 發表 查看引用來源

仲等下次.................呀
今日中出先,
下次等 Jenny您係唔安全嘅時候,
我打種比衰婆您, 由您送個便宜仔比珍妮媽您條佬啦。。。嘻嘻!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-4-5 12:34 PM 發表 查看引用來源

今日中出先,
我打種比衰婆您, 由您送個便宜仔比珍妮媽您條佬啦。。。嘻嘻!
好呀

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-4-5 12:34 PM 發表 查看引用來源

今日中出先,
好呀

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-4-5 12:30 發表 查看引用來源

呀.......................好正爽
Jenny係我射精比您時, 崩緊身體,咁雙手兩腿扣抓住我。。。,
之後,Jenny您面露喜悅嘅表情,,,,全身放鬆咁瞓在我身下。。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-4-5 12:39 PM 發表 查看引用來源

Jenny係我射精比您時, 崩緊身體,咁雙手兩腿扣抓住我。。。,
之後,Jenny您面露喜悅嘅表情,,,,全身放鬆咁瞓在我身下。。。。
然後你見到你的精華從我的洞內流出呢

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-4-5 12:35 發表 查看引用來源

好呀
衰婆,您冧晒呀。。。。我調笑住同您話:"我地兩個姦夫淫婦,扑完嘢,重諗住下次屈您條佬食死猫。。。。,"

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-4-5 12:40 發表 查看引用來源

然後你見到你的精華從我的洞內流出呢
我用手將您陰道流出尼,包容我地兩人嘅精華,
點了點,啜入口,再送入珍妮媽您咀邊,給您餵食。。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-4-5 12:46 PM 發表 查看引用來源

啜你手指啜到雪雪聲

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-4-5 12:46 PM 發表 查看引用來源

啜你手指啜到雪雪聲

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-4-5 13:08 發表 查看引用來源

啜你手指啜到雪雪聲
尼個時間,我埋頭吸啜珍妮媽您嘅乳房,
您送我一口口嘅淫奶,補充我剛送您嘅旦白質。。。,
我笑住同您講:"尼口奶,係 jenny媽您給我啜飲,預備在將來給您大力大力打種尼用。。。嘻嘻!"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆