上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  37.6k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-22 01:44 PM 發表 查看引用來源

午安啊森師兄。天氣又凍返啲。
天氣再凍,都真係濕濕碎..............
剛剛收到消息,我幼稚園既女兒,居然會有聯校陸運會.............唔係化........我而家既心情,仲緊張過自己比賽.
聯校.............呢回真係刺激:smile_22::smile_22:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-22 04:42 PM 發表 查看引用來源

天氣再凍,都真係濕濕碎..............
剛剛收到消息,我幼稚園既女兒,居然會有聯校陸運會.............唔係化........我而家既心情,仲緊張過自己比賽.
聯校.............呢回真係刺激:smile_22::smile_22:
幼稚園都要聯校運動會咁堅,不得了

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-22 04:34 PM 發表 查看引用來源

你不是耍飛日本,哈哈
是的, 星期六早機, 今天東京, 橫濱一帶那邊下大雪了.

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-22 04:47 PM 發表 查看引用來源

超靚

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-22 04:47 PM 發表 查看引用來源

好掛住日本呀

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-22 04:56 PM 發表 查看引用來源

好掛住日本呀
C妹, 很多POST 都見到你. :smile_o12:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-22 04:55 PM 發表 查看引用來源

超靚
下幾天雪, 你便不感覺到美了.

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-22 04:57 PM 發表 查看引用來源

C妹, 很多POST 都見到你. :smile_o12:
呢掛冇乜嘢做丫嘛,又成瞓唔到,r水吹囉

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-22 04:45 PM 發表 查看引用來源

幼稚園都要聯校運動會咁堅,不得了
係,原先我諗住大女幾個月後既比賽.
點知細果位一個月後就有,今回真係要加操,戒口.:smile_22::smile_22:

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-22 04:59 PM 發表 查看引用來源

下幾天雪, 你便不感覺到美了.
我喜歡落雪,但唔喜歡鏟雪和溶雪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆