上一頁下一頁
發新話題

[更新] 餓了吧? 小希餵你?! new:#788第十話3p + #719上圖

收藏  |  訂閱
834  197.4k

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2016-9-23 03:04 PM 發表 查看引用來源

邊個好
小心留言

已pm了小希

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2016-9-23 02:52 PM 發表 查看引用來源
如果我開telegram or beetalk
有無人會傾計呀?
第一個支持你

telegram啦

好硬好硬好硬

好硬好硬好硬

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2016-9-23 03:04 PM 發表 查看引用來源

邊個好
你開邊個我即dl

第九話 - 小希餓了 - 做姊妹trip

上年小希有位好姊妹結婚了
呢個好姊妹由中學開始就坐我隔離
我地天南地北咩都講 deep到性都會講
如今好姊妹嫁人我當然高興

男家係外國人 因工作關係經常香港外國兩邊走
男家既家人都係外國 所以婚禮於外國舉行
2年前的engagement party 同上年既wedding party我都有同行 亦係當日既姊妹
engagement party 當日我已經認識左大部分既人 包括新郎其中3個兄弟
返到香港仍有keep contact 有出黎食飯亦有吹水 但都屬正常社交

到左近wedding party幾個星期 我同另1位會去做姊妹ge朋友(名L) 加埋3位兄弟 5人行
諗住party之前去附近省旅行 所以早左成10日出發
L亦係一個好open ge 女仔 所以都好岩傾 個1個半星期都玩得超開心

到步個日 因為長途機大家都辛苦 所以都係hea下食下野就訓覺
我地租左resort 一個大屋 5條友迫 入面有3房
d男仔勁就我同L 叫我地每人一間 佢地話訓梳化打地po都冇所謂
咁我同L就每人一間 仲有一間就俾左其中1個男仔

頭2晚都冇特別 去到第3晚 L夜晚走左黎我房吹水
L表示對其中一個兄弟(名A) 有D興
我問佢係想食定真心
佢話有少少feel 都唔知點咁
我冇鼓勵佢主動 但叫佢諗清楚先

之後個幾日出去玩 L開始同A多左交流 2個越行越埋 我冇理佢地啦
去到第8日 大家覺得攰 就話不如係resort度hea就算
resort都算多野行多野玩 我地當日5個去左pool游水
玩玩下 A提議食雪糕 問有冇人想食 之後L就陪佢去買
得返我同2位兄弟 佢地就問我一唔一齊去gym room玩 gym完去食飯
我又唔係好想去 所以叫佢地玩完打俾我 到時lobby等

我自己一人去左更衣室沖涼後就周圍行下睇下仲有咩設施
行到走廊ge盡頭係一間桌球室 同一間細ge k房仔打通ge 中間有度門隔住
我估要book應該係要book晒2間房ge
我見桌球室內開左一盞燈仔 但推門入唔到 就去左另一邊k 房既門行左入去
k房熄左燈冇人 但我一行入k房就聽到L把聲: 啊~~啊~~lai我吖~~ 好舒服呀~~
我個心離一離 但聲音係桌球室傳出 我從2間房中間個門有個小玻璃望過去
見到L 坐左係波檯 M字腳大膽放聲咁呻吟 而A 就幫L 好肉緊咁啜緊下面
我當時唔知點算 於是我鎖埋自己係K房 make sure冇人入到黎
之後坐係連接住桌球室門ge後面 睇住A同L如何係桌球室激戰
A啜完後: 正呀~ 如果希黎埋仲正呀~
L: 啊~唔制呀我要你插我先!~

之後L落左檯 跪係地下好主動咁除左A條褲 A條棒棒係泳褲度彈出黎 已經硬晒
L隨即放入口瘋狂吸啜 含得好快
A: 啊~ 係喇俾你食左完 食完先俾呀希 啊~
雖然我對A冇feel 但呢個時候好似睇真人show咁 小希下面都濕濕地 亦都忍唔住要摸摸自己
小希除左入面既bra同底底 得返件連身裙 一邊睇佢地做 一邊搓住自己對波波 用手指背輕輕掃住自已兩粒乳頭
佢地enjoy時 小希亦都自己enjoy緊

A忍唔住要插L了 佢扶L起身要佢pa係檯 從後面好順利咁插入
L表現得好舒服好投入: 啊~ 你終於插我喇~ 插我啦插我啦~啊~~
A聽到之後又放慢左: 你話咩話? 好想我做咩話?
L: 我好耐冇俾男人屌喇~ 你屌我啦 我求下你你插我啦~~ 啊~~
A好high咁樣係咁瘋狂咁插 我從L ge叫聲得到快感
小希d水水開始好似小滾珠咁一條流落地下  小希好想要呀~

係咁黑ge環境 小希拎住隨身ge震蛋 開左放入去對住自己粒豆豆係咁震
我較左個震動係唔規律咁震 時大時細 震到小希好high
為左可以更享受 小希將震蛋放係椅上面 自己坐上去用妹妹按壓蛋蛋
另外兩隻手hi少少自己d水水撩住兩邊奶豬 小希都舒服到要叫出黎 但好細聲

之後小希見到A抱L到一張梳化 L訓底 之後A就用棒棒隊入去佢妹妹度
一邊插佢一邊啜佢對奶
睇得出L已經爽到忘我境界 而A就係咁望住L 係咁插佢

個刻小希超級想要 勁妒忌L有棒棒吉佢 自己只可以同蛋蛋玩 不過都係好舒服
就係呢個時候 小希走去自己摸摸未曾開發既小菊 原來係好敏感好舒服
不過小希都係未敢插入 只敢在小菊口撫摸著
好快 小希高潮要黎了 小希一邊用手好快咁搞奶豬 一邊震住豆豆
啊~~哥哥們 小希噴左少少水係椅上面呀~
小希高潮時失去理性 拎左支無線mic 用佢mic ge尾放左入去插住
之後坐係度對住桌球室個門 豆豆依然俾蛋震住 一邊用mic抽插 另一隻手玩奶豬
係多個感官都受就刺激下 小希再黎多次高潮了
今次連支mic 都從小希妹妹入面滑到彈左出黎 再有d水噴出黎
同時亦都聽到A話要射 叫L含住
L含實A 小希見到A射左入去L個咀入面
L仲係咁啜實 好似唔夠咁
A射完後好敏感 係咁叫L唔好再啜
L話: 我點知你仲有冇收埋D唔俾我?
A: 淫妹~ 下次再教訓你!~

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2016-9-24 03:58 PM 發表 查看引用來源
第九話 - 小希餓了 - 夢中的婚禮

男家係外國人 因工作關係經常香港外國兩邊走 ...
support:smile_40:

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2016-9-24 03:58 PM 發表 查看引用來源
第九話 - 小希餓了 - 做姊妹trip

男家係外國人 因工作關係經常香港外國兩邊走
男 ...
我幫你吖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆