上一頁下一頁
發新話題

11/9 回歸之真空出發做CC 真空突點照p.136,139,144,150

收藏  |  訂閱
2.3k  338.4k

引用:
原帖由 ~歲月無聲~ 於 2016-5-7 07:22 AM 發表 查看引用來源
淫媽呢件衫係咪著出街㗎?
好誘人呀~~

唔會出街掛
乜都無得剩

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-5-7 12:41 AM 發表 查看引用來源

我預咗被人話道德撚架啦,不過呢d我係引版咁耐學番黎
雖然我成日都撞版:smile_42:但經一事,蔡一智嘛
人地係引版開post係為咗同大家分享性事,放相只係bouns,並無版規規定一定要有
但而家風氣 ...
反而我覺得,放完相,有人評頭品足,應該預左,讚美或踩低都算評頭品足吖。
不過,當事人(樓主)點反應係自己選擇,無視係其中一種,好正常吖
個個回天光都未回完

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2016-5-7 01:00 AM 發表 查看引用來源
如果唔係長期資深會員係唔會撐你。速食文化有時破壞左人同人之間尊重,想要人分享,先要理人感受。雖然timable媽賤得起,但催相催片分享,都要有mood先得,迫人放。邊會想放

http://n2.hk/d/images/r10/mobil ...
開post已經傾向分享,迫人放相就差D,happy 放相開心share好好多

引用:
原帖由 alex6688 於 2016-5-7 01:46 AM 發表 查看引用來源

我之前都有蛋收過,係冇乜讚過佢啫,跟住就乜都冇啦,話佢老公娶到佢好性福,有個淫妻,佢都好似睇唔到咁,其他師兄讚佢隻鮑靚,身材好,即刻覆喎,話想要蛋,又冇表示,但又有其他師兄收到喎,咁即係點 ...
其實你嫌人地唔理你?咁你太認真

引用:
原帖由 alex6688 於 2016-5-6 10:39 PM 發表 查看引用來源

好正呀!淫媽,呢D先係波㗎嘛!引版緊係要呢D先夠吸引㗎嘛!十問九唔應,叫九十幾次俾蛋都當睇唔到,留言又唔理,讚佢隻蟹靚果D師兄又即刻覆,咁玩又有乜意思,而家又話自己睇返舖,你同Cathy都fing&# ...
人哋post得相…梗係想多d人讚㗎啦!唔係post嚟做乜?
可能太多留言,佢唔得閒個個覆呢!睇開d啦…Ching

早晨淫媽

引用:
原帖由 ~歲月無聲~ 於 2016-5-7 08:40 AM 發表 查看引用來源

人哋post得相…梗係想多d人讚㗎啦!唔係post嚟做乜?
可能太多留言,佢唔得閒個個覆呢!睇開d啦…Ching

OK,當我唔著,我唔想再喺度討論,亦唔想喺淫媽個帖講,sorry淫媽,阻咗你個帖D位,希望各位師兄高抬貴手及繼續支持淫媽啦。

支持淫媽一早hehe 同淫爸黎場早操先

引用:
原帖由 alex6688 於 2016-5-7 09:42 AM 發表 查看引用來源

OK,當我唔著,我唔想再喺度討論,亦唔想喺淫媽個帖講,sorry淫媽,阻咗你個帖D位,希望各位師兄高抬貴手及繼續支持淫媽啦。
師兄睇開D因為太多message 師姐回應唔到咁多,有好多時我未收齊禮物或message
但可能遲一些派番或回覆

出圖支持淫媽。淫媽正過CC好多。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆