上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  135.8k

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-8 11:54 AM 發表 查看引用來源

男人就係永遠都唔會唔明點解 "一句關心,一個擁抱,或者一粒朱古力" 就夠可能天性如此 :smile_39: :smile_39:
咁就要醒下喇

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-8 12:03 PM 發表 查看引用來源

係呀,攬吓已經好sweet, 好warm

係,最簡單,最直接,又最好嘅禮物

引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-8 12:06 PM 發表 查看引用來源

真系萬分認同,例如節日,我男友會比$$我買野.
但其實我心底係想佢從心揀份我鐘意既禮物比我:smile_13:
我老公都係咁,比我閙到佢傻

我好彩搵到一個,但係 … 咁又點? 人…就係咁,得一想二 (雖然我都知,人係冇十全十美)

你應該話好小男人做到 , 又唔好講話冇 :smile_13: :smile_13: [/quote]

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-1-8 12:17 PM 發表 查看引用來源

我老公都係咁,比我閙到佢傻

我無鬧,只係暗示,但佢好似get唔到,
但其賁佢係d頭腦勁精密既人黎,
可能扮唔知:smile_39:

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-8 12:17 PM 發表 查看引用來源
我好彩搵到一個,但係 … 咁又點? 人…就係咁,得一想二 (雖然我都知,人係冇十全十美)

你應該話好小男人做到 , 又唔好講話冇 :smile_13: :smile_13:
[/quote]

人係咁架:smile_13:

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-8 12:17 PM 發表 查看引用來源

你應該話好小男人做到 , 又唔好講話冇 :smile_13: :smile_13:
[img=100,23]http://i1.hk/d/images/r10/mob ... [/quote]
好正常呀,得一想二,人就係貪新鮮,不過既然搵到個有嘅,就捉住喇!唔係嘅話,大把人要哩款男人呀!

捉住8年,佢真係對我好好,係我仲唔滿足啫 (邊有男人仲會夜晚講故仔哄你瞓吖 …)
引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-1-8 12:19 PM 發表 查看引用來源

http://i1.hk/d/images/r10/mob ...
好正常呀,得一想二,人就係貪新鮮,不過既然搵到個有嘅,就捉住喇!唔係嘅話,大把人要哩款男人呀!

[img=100,23]http://i1.hk/d/imag ... [/quote]

引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-8 12:10 PM 發表 查看引用來源

其實,佢份工係好長時間,而且有時放假都要ON CALL,
我明白佢根本無咩時間,所以都唔敢要求:smile_13:
呢樣我都知,但坦誠D暗示下都好嘛。

咁佢要不斷進修自己,否則何來咁多故仔
引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-8 12:26 PM 發表 查看引用來源
捉住8年,佢真係對我好好,係我仲唔滿足啫 (邊有男人仲會夜晚講故仔哄你瞓吖 …)

好正常呀,得一想二,人就係貪新鮮,不過既然搵到個有嘅,就捉住喇!唔係嘅話,大把人要哩款男人 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆