上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 08:07 PM 發表 查看引用來源

兩者之間近謝老四多D
咁.....唔知算唔算有型呢:smile_42:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-1-28 10:55 PM 發表 查看引用來源

什麼?  乃西人什麼事?
係呢,乜事呀:smile_42:

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 11:31 AM 發表 查看引用來源

華叔四十尾五十出頭,老婆過世多年,子女搬出去在讀大學,獨居。

他英文麻麻,炮友全部華人良家人妻,照片全是單人裸體照,只有那最年輕又表面最正經的有自慰照。
咁又難怪佢既....不過佢係咪做得太多先食偉哥??

其實你有冇問佢同其他人妻做係咪都唔用套.....話唔定佢都爆左出去比班女人知你比佢食過

引用:
原帖由 Casanovan 於 2013-1-29 04:48 AM 發表 查看引用來源

基本上,最鍾意你一開頭講俾華叔杜你同你之前講由抗拒到被挑起情慾嘅心理轉接。可以發掘一位良家婦女內心深處嘅情慾其實某程度上喺男人嘅天職,尤其喺好似你本來咁純品嘅女 ...
師兄..你完全講哂我所諗既野

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 12:50 PM 發表 查看引用來源
我想知到底有冇人睇我嘅經歷時去打飛機?報到一下,坦白有獎。
你個次同Dave,John玩, 真係打到我手都軟 , 差D射到出國

引用:
原帖由 乃西人 於 2013-1-29 10:22 AM 發表 查看引用來源
咁.....唔知算唔算有型呢:smile_42:
佢只喺接近但喺爭D,而佢爭個少少就喺佢唔喺老四咁型!!LOL!

引用:
原帖由 couplelover 於 2013-1-29 10:43 AM 發表 查看引用來源

咁又難怪佢既....不過佢係咪做得太多先食偉哥??

其實你有冇問佢同其他人妻做係咪都唔用套.....話唔定佢都爆左出去比班女人知你比佢食過
我諗佢食偉哥喺為左要征服女人嘅滿足感,而佢亦真喺攪到人覺得好舒服.
同佢有路D女人知無乜所謂,因為大家都唔敢出聲.

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-29 11:01 AM 發表 查看引用來源

佢只喺接近但喺爭D,而佢爭個少少就喺佢唔喺老四咁型!!LOL!
最緊要華叔夠硬

黑鬼雖然夠長 但係唔夠硬

引用:
原帖由 microguy 於 2013-1-29 10:17 AM 發表 查看引用來源
即然你咁愛你老公, 咁祝你有個真真正正架愛性結晶啦.

無言感激!

引用:
原帖由 Casanovan 於 2013-1-29 04:48 AM 發表 查看引用來源

基本上,最鍾意你一開頭講俾華叔杜你同你之前講由抗拒到被挑起情慾嘅心理轉接。可以發掘一位良家婦女內心深處嘅情慾其實某程度上喺男人嘅天職,尤其喺好似你本來咁純品嘅女 ...
你寫得令我好有feel,除非再有高手出擊,否則該入三甲!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆