上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.3k

我又搵到你尋晚post嘅相喎,乜咁唔小心呀?求吓我吖。哈!iamiversion, let's screw her up. Haha!

係你地班傻仔當條老舉貨係女神咁拜。成班on 9仔!

坦白講, 現在的文化好怪... 點解要起人底揭穿圖片的來源

明明係分享.. 變做侵犯人私隱。仲要花時間開新 account 回應.. 都唔知咩鬼叵心

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-6-27 04:44 PM 發表 查看引用來源

明明係分享.. 變做侵犯人私隱。仲要花時間開新 account 回應.. 都唔知咩鬼叵心
老實講,故事方面,我就覺得係真的,只係人地放出來的link之中,顯示的日期又真係證實到第七頁的相係四年前登出來的相

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

做咩啫?你仆過佢塊野咩?我又唔信你班7頭皮唔想睇呀。:smile_o10: :smile_30:
引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-6-27 04:44 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 化骨龍2011 於 2011-6-27 04:52 PM 發表 查看引用來源
一句講哂,on 9仔所為咁叻咪hack埋我地吖笨7。無知扮有料。講真,係d宅男on 9仔唔識自瀆+心理不平衡,傻仔,夠鐘食藥喇。:smile_15: :smile_15:仲有,睇得boss姐我地成班實睇實佢唔比人洽佢嘅。笨7仔,夠 ...
講真呀其實佢地先係on9仔 上得引版都係吹吓水尋開心姐 佢地谷精上腦儍咗架啦:smile_39:

做咩事呀呢度?做乜有人被banned架?

What happened here before?
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2011-6-27 05:25 PM 發表 查看引用來源

講真呀其實佢地先係on9仔 上得引版都係吹吓水尋開心姐 佢地谷精上腦儍咗架啦:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆