上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.2k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-11 12:01 AM 發表 查看引用來源

諗唔係.... 有時係咁架啦... 如果我真係咁精明就唔會成日比人抽水啦
唔太精明都有唔太精明既好處既,,

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-11 12:01 AM 發表 查看引用來源

諗唔係.... 有時係咁架啦... 如果我真係咁精明就唔會成日比人抽水啦
咁你都要吸引力..d男人先會抽你水嫁嘛..

我同意師兄的話。

引用:

都要睇人抽
唔正抽黎做咩喎...

唔唔唔 ~~~~~ 我個肚仔... 今日開始有 D 唔舒服 ..
睇黎又係我最憎又最想既日子就到啦,玩埋今日
起碼有 4-5日冇得玩,到時你地想我 POST 咩呀 ?
我既男主人 ?
我既女主人 ?
定以前 D 露出 ? 話我知丫

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-11 12:45 AM 發表 查看引用來源
唔唔唔 ~~~~~ 我個肚仔... 今日開始有 D 唔舒服 ..
我既男主人 ?
我既女主人 ?
你post咩都支持.....

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-11 12:45 AM 發表 查看引用來源
我既男主人 ?
我既女主人 ?
咁E幾日食少D生冷野啦....
我女友ED日子通常都係痛到想死
我對你D露出經驗有興趣多D...

引用:
我既男主人 ?
我既女主人 ?
你既女主人呀 我未聽過有女人做另1個女人既奴

引用:
我既男主人 ?
我既女主人 ?
我就想知你最激/最鐘意 果次GE 露出啦~~

其實樓主俾人非禮既次數都好多:smile_o12: ,
會唔會係衣著上給人一種好open既感覺:smile_o05: ,
所以連d裝修工人都忍唔住聊你:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆