上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 28

收藏  |  訂閱
3.1k  63.2k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-3 04:10 PM 發表 查看引用來源

除了......沖激.....平淡........還有什麼???
日復日,年復年,如沉在死海....真不曉得樂趣何在?!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-3 04:26 PM 發表 查看引用來源
日復日,年復年,如沉在死海....真不曉得樂趣何在?!
不過......我已有了......目標...........:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-3 04:19 PM 發表 查看引用來源
休息,工作,再工作,戀爰,分开,再戀爰,…好似蘇芮唱,忘記歌名,
CP.....ShenZhen.............再深圳..............:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-3 16:33 發表 查看引用來源

CP.....ShenZhen.............再深圳..............:smile_30: :smile_30: :smile_30:
請問CP是什麽??
各位好,小吉現向各位請午安 :smile_o06:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-3 04:14 PM 發表 查看引用來源
生活就如湖面,波平如鏡,沒一點漣渏:smile_39: 似你多好,可以隨便一篤:smile_30: 年紀大了,沒感情真係冇興趣,因嘗不到那真水一滴一滴地流出:smile_47: 想要有真水又怕重轁覆切:smile_39: 所以就算一大班& ...
E兄~不如我地幾個一齊去沖激一下:smile_47:

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-12-3 04:51 PM 發表 查看引用來源

請問CP是什麽??
cp=常平

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-12-3 04:54 PM 發表 查看引用來源

E兄~不如我地幾個一齊去沖激一下:smile_47:
我又去

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-12-3 04:51 PM 發表 查看引用來源

請問CP是什麽??
小吉同志..........你好.............

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-3 16:59 發表 查看引用來源

小吉同志..........你好.............
小吉同志 :smile_o14:
我幾時變同志架

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-12-3 16:58 發表 查看引用來源

我又去
我又去沖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆