上一頁下一頁
發新話題

巴士DIY !! 好剌激!!!加左4張brabra相!! update p.48

收藏  |  訂閱
862  217.9k

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2010-8-23 03:28 PM 發表 查看引用來源
唔知愛象妹仲有冇整濕人地d巴士座位呢? 下次搭巴士個位有d水 唔駛驚 應該係愛象妹玩完 XDDD

我通常都會著住底底玩既,所以唔會整濕架~~~:smile_o12:

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-8-25 02:50 PM 發表 查看引用來源

我通常都會著住底底玩既,所以唔會整濕架~~~:smile_o12:
你返黎喇, 最近唔見你

愛象妹果然利害坐巴士都要自執一劑, 重搵部遊車河 113 巴士坐, 玩成個鍾都得...... 好 ENJOY 啦

Thanks........................

引用:
原帖由 lonely-heart 於 2010-8-25 05:39 PM 發表 查看引用來源
愛象妹果然利害坐巴士都要自執一劑, 重搵部遊車河 113 巴士坐, 玩成個鍾都得...... 好 ENJOY 啦
呢排好忙,無時間係屋企,唯有偷答巴士既時間搞啦!
善用時間呀嘛:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-8-26 01:19 PM 發表 查看引用來源

呢排好忙,無時間係屋企,唯有偷答巴士既時間搞啦!
善用時間呀嘛:smile_o12::smile_o12:
近來你忙咩呀?有冇在巴士搞搞呢?:smile_o10:

引用:
原帖由 Water_man 於 2010-8-26 01:23 PM 發表 查看引用來源

近來你忙咩呀?有冇在巴士搞搞呢?:smile_o10:
要返工呀嘛,搞搞?自己搞搞就有....
無人同我搞搞喎~~:smile_o03:

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-8-26 01:25 PM 發表 查看引用來源

要返工呀嘛,搞搞?自己搞搞就有....
無人同我搞搞喎~~:smile_o03:
就是自已搞搞diy law~ 其他搞搞就要去爆房了!

支持

DIY~~~
真係咁正~~:smile_41: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆