上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.13)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.7k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-18 11:07 發表 查看引用來源

男人就唔要...仔先留返比自己呀
岩喇...我係女人....介紹D 男人OR 女人黎識都冇問題
:smile_o01: 你而家先知佢係咩人...靚仔佢就要...唔得果d咪彈比你囉

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-18 11:07 AM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 搵人幫拖
搵多個黎比我食呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-18 11:08 發表 查看引用來源

咩呀, 我撩你咁耐你都唔彩我:smile_19: ,
我咪搵你食左你, 唔好益外人囖
:smile_o01: 你撩我我都唔吊你呀哈哈哈

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-18 11:07 AM 發表 查看引用來源

男人就唔要...仔先留返比自己呀
岩喇...我係女人....介紹D 男人OR 女人黎識都冇問題
男女都岩  咁我幫你留意下:smile_13:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-18 11:08 發表 查看引用來源

搵多個黎比我食呀:smile_47: :smile_47:
:smile_o01: 邊個食邊個都未知呵

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-18 11:08 AM 發表 查看引用來源

咩呀, 我撩你咁耐你都唔彩我:smile_19: ,
我咪搵你食左你, 唔好益外人囖
下....你撩佢咁耐都食唔到??
咁我係唔係要強搶呢件食物呀?

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-18 11:08 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 你而家先知佢係咩人...靚仔佢就要...唔得果d咪彈比你囉
咁佢先知我心意呀...我唔LIKE 靚仔架

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-18 11:09 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 你撩我我都唔吊你呀哈哈哈
:smile_o04: 你一早又講衰野:smile_o03:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-18 11:08 發表 查看引用來源
你幾時還3杯俾我呀:smile_45: :smile_30:
:smile_o05: 咁你幾時約我先

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-18 11:09 AM 發表 查看引用來源

男女都岩  咁我幫你留意下:smile_13:
男女通殺呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆