上一頁下一頁
發新話題

引人入性吹水大本營 (Round 1352)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.8k

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-7-16 05:15 PM 發表

咪玩啦~~~~人地幾皮野歐羅周薪呀~~~:smile_o14: :smile_o14:
如果要用金錢去量度一個人既話....我應該依家即刻就走去自殺:smile_o08: :smile_o08:

一早知啦...叫個女玩下好啦喎:smile_13:
引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-7-16 05:19 PM 發表 查看引用來源
佢地仲未知咩:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-7-16 05:17 PM 發表 查看引用來源

俾d信心自己啦小新~~~你係一個廿4 考男友呢:smile_o06: :smile_o06:
物質上俾唔到好好既野GF,所以咪對佢好D囉:smile_13:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-7-16 05:18 PM 發表 查看引用來源

家下一萬蚊.....當兩公婆各一萬丫
2萬...衣食住行計埋供養父母.........同他日生小朋友.....已經好難攪得掂喎:smile_13:
好多毒男仲係覺得搵一萬蚊已經好叻:smile_39: 以為搵到萬幾蚊..應該d女會跟佢:smile_42: 唔跟既~~話人地貪錢:smile_27:
都唔知呢d咩理論黎:smile_45:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-7-16 05:20 PM 發表 查看引用來源

物質上俾唔到好好既野GF,所以咪對佢好D囉:smile_13:
物質上~~基本維持到生活就ok~~
心靈上先最重要~:smile_40:

引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-16 05:21 PM 發表 查看引用來源

好多毒男仲係覺得搵一萬蚊已經好叻:smile_39: 以為搵到萬幾蚊..應該d女會跟佢:smile_42: 唔跟既~~話人地貪錢:smile_27:
都唔知呢d咩理論黎:smile_45:
我同意你咁講係岩
但係我覺得要睇大家既意向

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-7-16 05:15 PM 發表 查看引用來源

但係次次都係我讓佢架bor!!!
佢做d嘢令我唔開心...佢都係一句sry就算架喇.....
我有時都係嬲完就算...都冇同佢計喇....
點解男女咁唔公平架~:smile_42:
情侶夫妻係要一凹一凸架喇,每個人既量度都唔一樣,如果接受到既咪算囉,太辛苦既就要同對方表白,不過嗌交時就唔好講住喇:smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2009-7-16 05:17 PM 發表 查看引用來源
所以我咪係窮人囉:smile_13:
俾你簡...你想個同一個勁有錢~~有樓有車有船有飛機既一齊但佢出面有好多女人....定係要一個冇咁有錢但起碼兩個人可以安定生活...個男人一心一意對你好好既人呢

雞湯:smile_34:
引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-16 05:22 PM 發表 查看引用來源

物質上~~基本維持到生活就ok~~
心靈上先最重要~:smile_40:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-7-16 05:22 PM 發表 查看引用來源

情侶夫妻係要一凹一凸架喇,每個人既量度都唔一樣,如果接受到既咪算囉,太辛苦既就要同對方表白,不過嗌交時就唔好講住喇:smile_38:
係呀
有時大家都唔一樣
大家都會有唔同既感覺
大家都要去就下
夢夢呢點你應該明白過我架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆