上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.5k  227.3k

非常吸引,如果我身邊都有個係咁, 我就幸福喇 .
p.s. 其實我對黑色內衣麻麻地... 唔知係咪經常見既關係呢? (唔好意思)

annna.c 身材真係好正:smile_40:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-18 07:58 AM 發表 查看引用來源
Thank you very much! That's very kind of you:smile_40:
對我身型黎講,大多一CUP都唔算過份。始終都係想大D:smile_30:
年紀大左要KEEP就真係難既,呢個係真:smile_39:
再大一過三十之後隨時要改名做...墮蓮娜...架
睇而家d相呢個cup數己经好吸引!夠玩夾腸仔應該满足架啦
最吸引小弟既反而係張頭像相個.....羅:smile_47:
纱纱隱現咁...又圓又凸.........正.......硬在添!!!!!:smile_35:

好少睇post都打飛機
但睇anna D 相就打了幾次:smile_42:
如果可以見真人
我原為anna做任何嘢

thanks for sharing

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-18 08:10 AM 發表 查看引用來源
多謝!多D人支持我咪再POST囉
駛唔駛我幫你post上來:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 Vantofler 於 2009-8-17 03:15 PM 發表
講妳被人顏射果後好正.... 睇到我硬... 希望長睇長有....
多謝哂!不過最正果D日記都打哂喇,其他果D無咩特別。

引用:
原帖由 Tony040131 於 2009-8-17 04:17 PM 發表

Oh.....my god
無黎一排,乜得有位咁正既post出現,仲有相睇添.....
真係要未睇先回一回~~~~
無黎一排?你係度好耐架拿?

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-8-17 04:35 PM 發表
娜娜出post我都唔知..
睇黎我真係好耐冇上黎...:smile_13:
支持娜娜!!!:smile_38: :smile_38:  
熊貓仔!終於係度見到妳喇!等緊妳D相呀衰野
多謝支持,其實我都係近呢個月先上番黎。

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-8-17 04:52 PM 發表

嘩!!
乜你重成日係度蒲呀 @@

新野有就有..
不過唔post lu...
我從良呀.. :smile_30:
有新野?妳同男友行左一陣咋喎
從咩良呀,扮哂野。明明擺左張性感三點式!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆