上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 20)~13/6 邊邊團,地點已定~

收藏  |  訂閱
1.5k  33.5k

引用:
原帖由 bosco 於 2009-6-13 11:59 AM 發表 查看引用來源

小 妹 老 左咪 要 訓 多 d :smile_o01:
真係老左:smile_o08: :smile_o08: :smile_o08: 我D青春走晒啦

引用:
原帖由 bosco 於 2009-6-13 11:57 AM 發表 查看引用來源

我 平 日睡 5 個 鐘 ,  放 假 就 訓 死 佢 :smile_o06:
咁你放假黎做乜姐????

引用:
原帖由 K型人 於 2009-6-13 11:58 AM 發表 查看引用來源
我地係同一類人呀
可能係啦:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-13 11:58 AM 發表 查看引用來源
以上項目經過長時間訓練,切勿模仿:smile_o01: :smile_o01:
yy
咁 多 時  間  咁 多 數 搞 咩 多 :smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-13 11:58 AM 發表

:smile_o08: 幾年前.......我日日出去玩時我得嫁..日日出去玩到4.5點先訓1-2小時//之後再返工..再去玩
非人生活:smile_30:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-13 11:59 AM 發表 查看引用來源
真係未知呀...............盡量啦:smile_o08:
咁你又話玩得就玩既

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-13 11:58 AM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 幾年前.......我日日出去玩時我得嫁..日日出去玩到4.5點先訓1-2小時//之後再返工..再去玩
咁而家呢????:smile_o14:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-6-13 12:00 PM 發表 查看引用來源
非人生活:smile_30:
唔係呀..個時覺好好玩嫁:smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-13 12:01 PM 發表 查看引用來源
咁而家呢????:smile_o14:
而家晚晚12點前訓覺囉:smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 bosco 於 2009-6-13 12:00 PM 發表 查看引用來源

yy
咁 多 時  間  咁 多 數 搞 咩 多 :smile_o01:  
攪我想攪既野囉.................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆