上一頁下一頁
發新話題

幾年未精過啦....今次徵女性朋友客串下..........

收藏  |  訂閱
1.1k  22.4k

引用:
原帖由 11711171 於 2009-7-9 09:07 AM 發表 查看引用來源

出面多壞人....你都唔好周圍亂咁貢啦......
好易比人隊瓜架.............

最多都係比口水佬d口水浸下..無乜樹gei........
心宜就未傾過啦....係咪令人好心儀果種先.......
我冇咁易比人隊瓜既

咁你得閒就入去傾下....咁下會唔會令你好心儀果種囉

引用:
原帖由 11711171 於 2009-7-9 09:17 AM 發表 查看引用來源

好啦...咁比叔叔抱下先啦.......
走啦....得閑就幫我睇下檔啦..........88..........:smile_38:
好啦...係咁易幫你睇下啦
路上小心呀...byebye:smile_38:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-9 09:17 AM 發表 查看引用來源

我冇咁易比人隊瓜既

咁你得閒就入去傾下....咁下會唔會令你好心儀果種囉
剛剛先有單滅門案...容乜易..........
都好播........
閃.........

引用:
原帖由 11711171 於 2009-7-9 09:19 AM 發表 查看引用來源

剛剛先有單滅門案...容乜易..........
都好播........
閃.........
快閃啦:smile_38: :smile_38:
仲返唔返架??

17 哥咁快閃 :smile_13:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-7-9 09:37 AM 發表 查看引用來源
17 哥咁快閃 :smile_13:
hello janet:smile_o15:
佢一早就話有野做喇

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-9 09:39 AM 發表 查看引用來源

hello janet:smile_o15:
佢一早就話有野做喇
到下..........:smile_38:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-7-18 08:55 AM 發表 查看引用來源

到下..........:smile_38:
宜家到喇...17兄:smile_38:
岩岩先睇到
不過你都走左lu:smile_13:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-18 09:18 AM 發表 查看引用來源

宜家到喇...17兄:smile_38:
岩岩先睇到
不過你都走左lu:smile_13:
你d眼力唔夠................:smile_13:

17 精女, baby  fish 到:smile_38: ...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆