上一頁下一頁
發新話題

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣

收藏  |  訂閱
1.5k  32.6k

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-9 11:45 PM 發表 查看引用來源

係呀:smile_13:
你眼仔瞓未呀
點解咁問呢??

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-9 11:48 PM 發表 查看引用來源
點解咁問呢??
12:00囉....你聽日要返工嘛

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-9 11:59 PM 發表 查看引用來源
12:00囉....你聽日要返工嘛
係呀......所以差唔多訓啦.......
同你講定再見先.......:smile_o07: :smile_o07:
你都唔好咁夜訓啦
對身體同皮膚都唔好架..........早抖

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-10 12:07 AM 發表 查看引用來源
係呀......所以差唔多訓啦.......
同你講定再見先.......:smile_o07: :smile_o07:
你都唔好咁夜訓啦
對身體同皮膚都唔好架..........早抖
yy.....好高興識到你~早抖:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-10 12:09 AM 發表 查看引用來源

yy.....好高興識到你~早抖:smile_o07: :smile_o07:
可以同你傾計我都好開心............
pm埋個msn你啦......
得閒add下我吹水啦.........:smile_o07:

yy,你幾時做左717既管家ga

morning....gum仔

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-10 08:31 AM 發表 查看引用來源
morning....gum仔
咁早呀......:smile_30: :smile_30:

我好耐聽過咁早既早晨............:smile_38: :smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-10 10:37 AM 發表 查看引用來源

咁早呀......:smile_30: :smile_30:

我好耐聽過咁早既早晨............:smile_38: :smile_38: :smile_30:
你返緊工

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-10 10:46 AM 發表 查看引用來源
你返緊工
唔係呀....我平時返2點.......

今日唔知做咩....咁鬼早起身,,,,,,:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆