上一頁下一頁
發新話題

m前最後一擊!初貼相-p.1 係我patpat狗仔式插緊時影!!

收藏  |  訂閱
798  83.1k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-26 09:24 AM 發表 查看引用來源

上半身???麻麻地架咋~到時你將d腳,胸,pat相加埋咪幻想到我咩身型囉~:smile_30: :smile_30:
b姐早晨:smile_o15:
1.點解750要關帖:smile_o06:
2.點解得番對靚腳唔咗個patpat:smile_o06:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-26 09:28 AM 發表 查看引用來源
早晨......豬豬:smile_o15: :smile_o15:
早晨呀~又是忙碌一日的開始~:smile_39:

引用:
原帖由 木一田火 於 2009-5-26 09:33 AM 發表 查看引用來源

b姐早晨:smile_o15:
1.點解750要關帖:smile_o06:
2.點解得番對靚腳唔咗個patpat:smile_o06:
回:
一.其實我都唔知係咪750要關帖......依家吹水帖改左1500至關,
咁唔知post係咪啦???:smile_41:
二.個pat放簽名檔比版豬警告話我不雅=.=張相現放於p.1

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-26 01:09 AM 發表 查看引用來源

想點呀???:smile_40: 得對腳同pat無咩好幻想咋喎~
咁再 show 多 d 囉~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-26 09:37 AM 發表 查看引用來源

回:
一.其實我都唔知係咪750要關帖......依家吹水帖改左1500至關,
咁唔知post係咪啦???:smile_41:
二.個pat放簽名檔比版豬警告話我不雅=.=張相現放於p.1
版豬?? 會唔會話你辱罵架??

回覆 763# 的帖子

原來系咁,因為妳d帖反應太勁睇少日都脫腳,甩咀:smile_o10: 完全跟唔倒:smile_o16:

引用:
原帖由 miss_sell 於 2009-5-26 09:46 AM 發表 查看引用來源

咁再 show 多 d 囉~  
睇下點啦~maybe next time...........

引用:
原帖由 miss_sell 於 2009-5-26 09:47 AM 發表 查看引用來源

版豬?? 會唔會話你辱罵架??   
唔係掛,真係唔係咁0既意思,
我係bcm豬,咁叫個個人都加個豬字架啦,
叫miss_sell都係叫miss_sell豬咁,
若咁都叫辱罵,仲有人權0既~

引用:
原帖由 木一田火 於 2009-5-26 09:48 AM 發表 查看引用來源
原來系咁,因為妳d帖反應太勁睇少日都脫腳,甩咀:smile_o10: 完全跟唔倒:smile_o16:  
哈哈~唔係啦~聲勢回落中~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-26 09:55 AM 發表 查看引用來源

哈哈~唔係啦~聲勢回落中~
妳已經預告過二日又有新野,又有排追:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆