上一頁下一頁
發新話題

山長水遠去小島..@(下川島)之長編大論報告.....

收藏  |  訂閱
823  27.1k

引用:
原帖由 Tami^^ 於 2009-5-12 19:38 發表

開咩聲姐E家 本來大家都5再回大家 件事就完喇
現在樓主用大紅字 回我 仲話吹咩 唉......:smile_39: :smile_39:
你錯喇件事未完架
你同我企定定系度
同盟會既人唔系凈系系中山趁
你開句聲你地系廣東邊忽咁巴
要做野唔好搞寸呢度當比面版主

引用:
原帖由 小小堅 於 2009-5-12 19:31 發表 查看引用來源

知道啦:smile_04:
不過你可能用咗"生意"呢個敏感字眼:smile_42:
米米佢好著緊我地呢班老友這幾年建立的友誼
所以先有咁大反應:smile_27:
PS: 最好6月中:smile_40: :smile_40: :smile_ ...
堅C兄你好,,我地都好緊張中山友盟聲

高師兄,想必是誤會一場,上得嚟呢個網,大家師兄弟相稱,都係自己人!:smile_38:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-5-12 07:48 PM 發表 查看引用來源
堅C兄你好,,我地都好緊張中山友盟聲
嘩食飽飽嘜攪d禁既野

引用:
原帖由 Tami^^ 於 2009-5-12 19:45 發表 查看引用來源

原來樓主 都系甘 5講真理 算喇 5好影響 你地 同 堅和花的交情 就:smile_08: :smile_08: 吧
如果係我楂把刀入你屋,,貢你用交情~~~~~~~我米~~~~~:smile_29:

各位師兄,事件由小弟而起,引起大家誤會,講句對不起.

亦都希望不要再爭論落去.

再次講句對不起!:smile_38:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-5-12 19:55 發表
如果係我楂把刀入你屋,,貢你用交情~~~~~~~我米~~~~~:smile_29:  
出出去先提提你準備第二版

引用:
原帖由 亂我心者多煩憂 於 2009-5-12 19:57 發表

你好呀亂兄
有機會搵埋高佬出黎揸個爬啦:smile_35:

引用:
原帖由 亂我心者多煩憂 於 2009-5-12 19:57 發表 查看引用來源

亂兄你好,,唔關你事呀,,其實我對D分全唔重要,,又唔可以用,,只係有人以大陸貢,,用人胍闕係

thx  c hing report.聽得多未去過太過遠路,等有脚才去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆