上一頁下一頁
發新話題

酒店妹 3p^2 第1-6遍 "加相 (5)" 終之章 - 準備中

收藏  |  訂閱
814  179.9k

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-26 08:55 PM 發表 查看引用來源
:smile_34::smile_30:打佢地lor..
練拳
哈哈哈仲以為你咁open 幫人打..........:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-26 08:53 PM 發表 查看引用來源
:smile_35::smile_24:傾咁耐吾識就驚..
:smile_19::smile_19:del 一個數字係人都知啦
佢地都唔會打啦 , 除非係女電話傘....
夜番打比我 ,  有 22 條 內線

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-26 08:58 PM 發表 查看引用來源

佢地都唔會打啦 , 除非係女電話傘....
夜番打比我 ,  有 22 條 內線
:smile_27::smile_27:你講真ga...
:smile_40:我洗白白先
引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-2-26 08:56 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=192945743&ptid=9113168][/url]

哈哈哈仲以為你咁open 幫人打..........:smile_47: :smile_47: :smile_47:
:smile_30::smile_30:打咩...

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-26 09:00 PM 發表 查看引用來源
:smile_27::smile_27:你講真ga...
:smile_40:我洗白白先
yup !

佢唔係講 飛機ma, 咁您都唔洗即刻去 ......

c 兄真有見地 !!!

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-26 09:00 PM 發表 查看引用來源

打步槍

躡..一日十幾版??o-o
剩係睇戒煙都睇到打左出黎...
c兄你幾時講埋落去???

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-2-26 10:19 PM 發表 查看引用來源
躡..一日十幾版??o-o
剩係睇戒煙都睇到打左出黎...
c兄你幾時講埋落去???
終之章 -食煙  XD~....

其實寫緊 "酒店妹 前傳"

....
亞文 佢第一個上唔係私家雞, 而係 .....
冇法啦, 因為除左 清潔亞姐之外 ........

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-26 10:37 PM 發表 查看引用來源

終之章 -食煙  XD~....

其實寫緊 "酒店妹 前傳"

....
亞文 佢第一個上唔係私家雞, 而係 .....
冇法啦, 因為除左 清潔亞姐之外 ........
:smile_35::smile_35:想講咩

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-26 10:40 PM 發表 查看引用來源
:smile_35::smile_35:想講咩
您唔係 係吹水大本營 咩, 鬼鬼鼠鼠閃出來 ....

C HING ,太厲害啦。。。
我都想享受下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆