上一頁下一頁
發新話題

有冇人試過愛上sp?

收藏  |  訂閱
777  7.0k

引用:
原帖由 apple724 於 2008-11-28 02:02 AM 發表 查看引用來源
   多人先入
做 show

對不起,您兩次發表間隔少於 30 秒,請不要灌水!     

引用:
原帖由 subzero1874 於 2008-11-28 02:05 AM 發表 查看引用來源

做 show
一定有人睇啦

引用:
原帖由 subzero1874 於 2008-11-28 02:04 發表 查看引用來源

我呢?..........
sorry.. 濕zero.. 我仲未知你係男係女.. .我唔錫男仔/人 架播..
如果你係女仔.. 咁我當然好樂意錫吓你啦~~ :smile_47:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-11-28 02:09 AM 發表 查看引用來源

sorry.. 濕zero.. 我仲未知你係男係女.. .我唔錫男仔/人 架播..
如果你係女仔.. 咁我當然好樂意錫吓你啦~~ :smile_47:
咁我呢:smile_24: :smile_24:我係女:smile_24:

引用:
原帖由 apple724 於 2008-11-28 02:10 發表 查看引用來源
     咁我呢:smile_24: :smile_24:我係女:smile_24:
apple 你唔洗講啦.. 一定錫你個面珠啦~~  &... .   

我都要訓喇 ~~  聽日盡量搵時間上黎搵你地先..  byebye 喇 apple仔' 蝦仔' subzero 妹妹~with kiss' ~ beatrice & all ~~  88 !

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 28/11/2008 02:14 AM 發表 查看引用來源

apple 你唔洗講啦.. 一定錫你個面珠啦~~  &... .   

我都要訓喇 ~~  聽日盡量搵時間上黎搵你地先..  byebye 喇 apple仔' 蝦仔' subzero 妹妹~with kiss' ~ beatrice & all ~~  88 ! :lovel ...
88喇 迪迪:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-11-28 02:09 AM 發表 查看引用來源

講吓笑咋
我梗係 6/6/6 猛男啦

引用:
原帖由 subzero1874 於 28/11/2008 02:16 AM 發表 查看引用來源

講吓笑咋
我梗係 6/6/6 猛男啦
1哥都唔識~~~:smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-11-28 02:14 AM 發表 查看引用來源

我都要訓喇 ~~  聽日盡量搵時間上黎搵你地先..  byebye 喇 apple仔' 蝦仔' subzero 妹妹~with kiss' ~ beatrice & all ~~  88 ! :lovel ...
subzero 妹妹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆