上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.4k

有耐性~~~我欣賞你!!!不過我係頂唔住呢D吸引既....都未試過玩成用曬口都食唔到...所以幫唔到你lu!!!

引用:
原帖由 Boynightout 於 2009-5-25 10:46 AM 發表 查看引用來源

下星期一呀
重會有一天, 你會成功的.

引用:
原帖由 so1226 於 2009-5-25 01:07 PM 發表
睇o左咁耐,我都回下先

其實女仔俾唔俾你摸、攪、同你打飛機、口交之類,都係建基於信任gei,講真,男女都有性需要,大家互相滿足gei,同埋如果女仔佢想留返第一次俾老公,你應該尊重佢,咁咪用手、用口lor,我可 ...
哈哈.....你乜都玩過曬緊係唔mind佢比老公:smile_39:
我就真係慘左少少,第一個就遇著佢..

希望征服到佢個口啦

引用:
原帖由 yingying2001 於 2009-5-27 12:10 AM 發表
我GF都係好保守,bt都有好處既
因為佢都好乖好純,我同佢都仲細得1x歲
唔想佢咁早就無左第1次,雖然我地關係好好
但難保第時唔會變!唔想佢後悔~~
你地仲細就ok...我地2字頭喇~

引用:
原帖由 TKHei 於 2009-5-27 01:14 AM 發表

重會有一天, 你會成功的.
一定把握呢個機會!

引用:
原帖由 so1226 於 2009-5-25 01:07 PM 發表 查看引用來源
睇o左咁耐,我都回下先

其實女仔俾唔俾你摸、攪、同你打飛機、口交之類,都係建基於信任gei,講真,男女都有性需要,大家互相滿足gei,同埋如果女仔佢想留返第一次俾老公,你應該尊重佢,咁咪用手、用口lor,我可 ...
你真係好有經驗:smile_46:
可唔可以教下我地,點食處女呀?:smile_55:

引用:
原帖由 Boynightout 於 2009-5-29 09:29 AM 發表 查看引用來源

哈哈.....你乜都玩過曬緊係唔mind佢比老公:smile_39:

希望征服到佢個口啦
你冇聽so1226講咩.最難征服保守派既,係佢地個口

引用:
原帖由 Boynightout 於 2009-5-29 09:29 AM 發表 查看引用來源

希望征服到佢個口啦
我都一樣丫> <
剛去完一次旅行...
都係搞唔到...
佢個口都一樣佂服唔到...
一齊沖涼都係冇可能...
唯一進步左係終於俾我見到佢全相....
希望遲d可以俾我幫佢用口

ps: 女仔真係好勁......有一晚臨瞓摸到大家high晒...佢出晒水...我要求黎真佢都仍然可以好清醒堅決地唔肯....

多謝laughing::smile_40:

引用:
原帖由 魔鬼魚 於 2009-5-31 05:58 PM 發表 查看引用來源

我都一樣丫> <
剛去完一次旅行...
都係搞唔到...
佢個口都一樣佂服唔到...
一齊沖涼都係冇可能...
唯一進步左係終於俾我見到佢全相....
希望遲d可以俾我幫佢用口

ps: 女仔真係好勁......有一晚臨 ...
佢都好勁喎......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆