上一頁下一頁
發新話題

23/9星期2晚[北蒲]玩樂在沙咀 K Party!(歡迎任何人士報名)

收藏  |  訂閱
916  14.5k

引用:
原帖由 suko3368 於 2008-9-20 09:05 PM 發表 唉~~~~~~~~~~~~同阿難毛先生兩個一間房好危險架~~~~~~~~~會屎眼都爆架:smile_38:
你已經爆左啦!

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-20 09:00 PM 發表 查看引用來源

係呀!!
近期我好窮呀:smile_15:
唔好講笑拉,我仲窮過你

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-9-20 09:05 PM 發表 查看引用來源
我會頂番上黎架!:smile_46::smile_46::smile_46:
我再推過....:smile_30:

引用:
原帖由 suko3368 於 2008-9-20 09:05 PM 發表 查看引用來源
唉~~~~~~~~~~~~同阿難毛先生兩個一間房好危險架~~~~~~~~~會屎眼都爆架:smile_38:
你爆佢

定佢爆你呢

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-9-20 09:08 PM 發表 我再推過....:smile_30:
我又叫细路仔祥.顶住!:smile_35::smile_35::smile_35:

回覆 768# 的帖子

當然係佢爆啦~~~~~~~~~~:smile_30: 因為佢唔送三支啤酒比我,所以我會用啤酒樽爆佢:smile_30:

引用:
原帖由 suko3368 於 2008-9-20 09:17 PM 發表 查看引用來源
當然係佢爆啦~~~~~~~~~~:smile_30: 因為佢唔送三支啤酒比我,所以我會用啤酒樽爆佢:smile_30:
哈哈哈..........又係三支啤酒

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-20 08:38 PM 發表 查看引用來源

其中當事人之一littlepotato
都唔覺有問題,
反而曳曳男不在場,
回得快,反應大!!!!(曳曳男唔好意C擺左你上枱 )
心照喇!!!!(Sorry!!下次請番你飲酒!!!)
我當日仲開定泠氣,
坐在房中等佢地到添!!:sm ...
我唔飲酒架:smile_39:

引用:
原帖由 suko3368 於 2008-9-20 08:48 PM 發表 查看引用來源
不如毛毛整個foc團証明你唔係孤寒既人啦:smile_40:
哈哈哈,你叫我俾你FOC呀後面呀:smile_42:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-9-20 09:26 PM 發表 查看引用來源

我唔飲酒架:smile_39:
咁岩呀.........我都係喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆