上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 11:51 AM 發表

COKE,你想今個星期去定下個星期?
我隨時得架,我做招集人!
最少都要下個星期啦...
睇你頭啦, 你自由好多, 唔好睇我頭呀。我冇乜自由...:smile_39:
你就其他人啦, 或者你渣fit...吹雞, 黎到一定黎。

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 12:01 PM 發表

1/7得,我覺得大部份人放週六!
咁又係 1/7 得一日假...麻麻地
提議下姐, forget it

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 11:55 AM 發表

哈哈,如果得就下次PARTY一齊黎!
等你

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 12:08 PM 發表

等你
盡人事喇,不過哩個有D難度. 約左星期3食晚飯

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 12:09 PM 發表

係?你平日都會上常平架咩?

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 12:09 PM 發表

BILL哥,好野喎,即刻做到野!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 水怪怪 於 2008-6-16 11:51 AM 發表
師兄!唔好意思,我仲"藍"過你條女呀(你不在時)!皮膚好滑!sorry!sorry!我當時要招呼我條女同copy兄個件嗎!其實我都想抽時間同佢溝通架!!:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
女梗係一齊玩架啦。 我都不知幾想d ching走過去非禮佢, 等佢可以放d。:smile_30:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 12:11 PM 發表

係?你平日都會上常平架咩?
係呀,一星期平均2-3次,是工作路過,一般會找朋友吃飯,有PARTY就去玩玩,晚上就返香港

when is next trip ?

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 12:04 PM 發表

最少都要下個星期啦...
睇你頭啦, 你自由好多, 唔好睇我頭呀。我冇乜自由...:smile_39:
你就其他人啦, 或者你渣fit...吹雞, 黎到一定黎。
咁就下個星期六又黎,不過如果換酒店,成本多一舊水,未必D新人話平,350就系想住夠平,多D人去大眾化D,咁就可定大房,多D人去,咁其中有幾個唔飲酒,咁咪益左D酒鬼囉!經濟學!:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆