上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.4k

又一個新post@@

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-24 10:41 PM 發表 查看引用來源

不過宜家有寶寶同貓仔陪我~都冇咁唔開心....
之前講左..俾人拒絕...超級唔開心lo...過左幾日宜家好返D喇...
又會咁岩你post o個首歌出黎~
因為冰冰都成日聽:122:
之前都試過有2個...明明大家都鍾意...
但...1個就真係...佢0係台灣我0係香港單身, 佢番0黎...我又有男朋友...
另1個......其實覺得佢係...都已經做晒出面, 但始終都係冇講0個句...
冰冰係好缺乏安全感0既人...就算唔講0個3個字...但都要好明確個關係:023:
最後我同0左另一個一齊...

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 10:44 PM 發表 查看引用來源

試左起碼無遺憾~~:098:
同意ar~~所以咪試左low

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-24 10:43 PM 發表 查看引用來源

唔知咩黎, 我無太留意呢個節目, 不過係呢對組合令我覺得BALLROOM都有難度=]

淨係佢地既TURN, 我都唔知要練幾耐:096:

佢地仲有斷跳森巴,個男仔轉到N個圈,超勁~

←目標PENCIL 3個圈~
http://www.youtube.com/watch?v=VEGn4LzxEr4&feature=related

我既偶像~~黑池冠軍!!~~

拉丁舞,姐係森巴等於半個芭蕾~所以呢D野好勁~仲有D抬舉動作...可以做死人:096:

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 10:44 PM 發表 查看引用來源

試左起碼無遺憾~~:098:
冇錯~~~ 唔好令自己後悔~
不過冰冰咁耐...只係試過對1個男仔表白咁大把......:122:

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 10:40 PM 發表 查看引用來源

喔~~~舞一叮~~
我都有睇,超好睇:131:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-24 10:45 PM 發表 查看引用來源

但...1個就真係...佢0係台灣我0係香港單身, 佢番0黎...我又有男朋友...
另1個......其實覺得佢係...都已經做晒出面, 但始終都係冇講0個句...
冰 ...
:043: 係囉,有時出晒面,佢都FEEL唔到(或扮唔知)真係好無奈又好:134:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-24 10:45 PM 發表 查看引用來源

冰 ...
咁冰冰有冇都覺得好可惜ar? 羊女同冰冰一樣..係好缺乏安全感既人黎ga...
唔講真係唔知點咁low....

引用:
原帖由 星盜 於 2009-5-24 10:45 PM 發表 查看引用來源
又一個新post@@
尋晚已經爆0左第2版喇

引用:
原帖由 星盜 於 2009-5-24 10:45 PM 發表 查看引用來源
又一個新post@@
hi:131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆