上一頁下一頁
發新話題

內遊違規舉報區 V

收藏  |  訂閱
2.0k  37.1k

Mr.YiN''

一星級會員

UID 2422417
精華 0
積分 119
帖子 154
基本分數 119
金幣 0
閱讀權限 20
註冊 2007-5-25
狀態 離線  #1發表於 2007-10-5 06:19 AM 資料 短消息  
乜依家方向村d女唔包吹架咩??  

唔該版主做嘢

grandymui

新手

UID 2228374
精華 0
積分 14
帖子 11
基本分數 14
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2007-3-19
狀態 離線  #1發表於 2007-10-26 10:58 PM 資料 短消息  
新x族真係拱差咩?  

#761發表於 2007-10-27 03:05 AM 資料 短消息  
Mr.YiN''

一星級會員

UID 2422417
精華 0
積分 119
帖子 154
基本分數 119
金幣 0
閱讀權限 20
註冊 2007-5-25
狀態 離線  #1發表於 2007-10-5 06:19 AM 資料 短消息  
乜依家方向村d女唔包吹架咩??  

唔該版主做嘢

wongchin

一星級會員

UID 471217
精華 0
積分 167
帖子 173
基本分數 167
金幣 0
閱讀權限 20
註冊 2005-6-25
狀態 離線  #1發表於 2007-10-27 12:13 AM 資料 短消息  
有冇人知到838幾時開返  

有冇人知到838幾時開返啊我今個月31號生日啊我本來想攞888.999嫁但係依家8仔又唔開唉都唔知點算有成60_70人   

唔該版主做嘢

英雄在中

尊貴會員

UID 2639594
精華 0
積分 1227
帖子 1206
基本分數 1227
金幣 0
閱讀權限 50
註冊 2007-8-24
狀態 在線  #1發表於 2007-10-27 03:02 AM 資料 文集 短消息  
1027有無團join呀???  

如題......最緊要有囡囡
落disco更好...有團請pm小弟

發問題,唔該版主做嘢

回歸祖國

新手

UID 2769748
精華 0
積分 4
帖子 3
基本分數 4
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2007-10-26
狀態 離線  #1發表於 2007-10-26 03:51 PM 資料 短消息  
CP K+Sauna  

有無C Hing 提供 CP 唱K+Saunna , 經濟好玩團, 時間下星期三

發問題,唔該版主做嘢

咕咕力

新手

UID 2732754
精華 0
積分 13
帖子 13
基本分數 13
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2007-10-8
狀態 離線  #1發表於 2007-10-26 09:59 PM 資料 短消息  
堔圳SN一般幾點多女上班架??  

堔圳SN一般幾點多女上班架??
早,午,晚班 係幾點至幾點???
一般幾時去會多女CHOOSE
下午12 DIM 去到會無女架?

發問題,唔該版主做嘢

kkentchow

新手

UID 2769270
精華 0
積分 5
帖子 4
基本分數 5
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2007-10-26
狀態 離線  #1發表於 2007-10-26 09:34 AM 資料 短消息  
沒有回鄉証怎么辦  

被老婆收了回鄉証,有沒有辦法返上去,又神不知鬼不覺。多多幫忙。

發問題,唔該版主做嘢

無情情好似做咗版主咁,不過我係幫你地做嘢啫,同你地 d 咁有權勢大石壓死蟹嘅差得遠囉,對唔住佔用咗你 d 版主嘅篇幅!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

http://www12.188channel.com/viewthread.php?tid=5599160&extra=page%3D1&page=26

上鏡男
新手

UID 2774734
精華 0
積分 9
帖子 8
基本分數 9
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2007-10-28
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 舞池中的人 於 2007-10-18 11:37 AM 發表

yes . you want to be a new member ?  

Marketing 工 夫 了 得

事 實 上 , 除 了 她 們 , 不 少 團 友 參 加 阿 煎 的 索 K 團 , 都 是 因 為 該 團 的 宣 傳 工 夫 了 得 。 該 團 以 「 838 College 」 為 號 召 , 設 計 838 學 校 校 章 , 自 稱 為 838 College 校 長 的 阿 煎 之 下 , 設 有 學 生 會 會 長 、 畢 業 生 、 新 生 等 稱 呼 , 儼 如 一 所 夜 蒲 學 校 , 迷 幻 青 年 也 爭 相 入 團 「 埋 堆 」 。
他 們 更 自 行 設 計 海 報 、 雜 誌 封 面 。 在 網 站 上 , 把 電 影 《 門 徒 》 改 為 《 838 五 門 徒 》 , 附 上 一 張 索 K 相 , 扮 型 扮 cool 。 又 把 團 友 在 場 溝 女 的 片 段 , 報 導 成 青 少 年 雜 誌 封 面 :
「 838 舞 王 阿 勞 狂 介 小 龍 、 冰 雪 」 變 成 《 FACE 》 封 面 。
「 Jackal 餓 擒 阿 蚊 」 做 《 便 利 》 封 面 , 附 上 他 在 場 激 情 「 濕 啜 」 、 「 搣 面 珠 」 的 照 片 , 更 是 一 星 期 update 一 次 , 成 功 吸 引 一 批  仔  妹 瀏 覽 , 吸 引 大 批 新 人 參 加 。
為 宣 傳 自 己 的 索 K 團 , 阿 煎 更 醒 目 地 post 上 團 友 到 838 蒲 後 的 「 包 膠 」 ( 報 告 ) :
「 阿 加 : 食 女 翻 尋 味 包 膠 」
「 書 生 阿 龍 : 任 摷 任 摸 雯 雯 日 記 」
全 都 標 榜 多 女 溝 , 男 士 參 加 必 定 能 FOC ( 免 費 食 女 ) 。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆