上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 01:43 PM 發表

係呀...如果真係鍾意既可以拿佢做膽...:097:
其實唔係幾鍾意....不過都用佢做膽~~:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:31 PM 發表
第3場 計跑法最著數應該係 8,又有自己馬房出多一隻做步速,冷門要番 7...
4,6 要4都唔要6,但4又唔似嬴得...
決定 W/P 7,8   腳就3,4 算,費事諗咁多:034:
中哂..:096: :098:

引用:
原帖由 ~富江~ 於 2007-6-3 01:45 PM 發表

其實唔係幾鍾意....不過都用佢做膽~~:071:
咁應該贏啦...恭喜晒...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:47 PM 發表

恭喜恭喜~~:036: :036:

開大熱Q 冇計,範圍就係哂到...:032:

引用:
原帖由 ~富江~ 於 2007-6-3 01:50 PM 發表

恭喜恭喜~~:036: :036:
多謝..:041: 希望你都嬴啦..:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:47 PM 發表

好野 :036:

韋達 vs 柏寶...好很好睇 :071:

引用:

恭喜啦...呢場超正路...好多人執豆咁執...大熱WQ...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:50 PM 發表
開大熱Q 冇計,範圍就係哂到...:032:
3場全數柏寶韋達天下...韋達反超前2-1...:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 01:51 PM 發表

恭喜啦...呢場超正路...好多人執豆咁執...大熱WQ...:096:
嬴得小,好彩中番3重彩...小小地好過冇...:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆