上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.4k

引用:
原帖由 tom8744 於 2019-3-23 23:24 發表 查看引用來源
提提各位師兄要加以提防,
岩岩係妙街果邊既上海街,上左件湖南輕中,有笑容,皮膚白,年約30頭,样不差,
上到房已經有點不安,因為床边竟然有塊浴廉係度隔住左,換言之上到床我就見唔到自己d財物。
之後本身凖備上套,條女又無啦啦突然大聲播歌,話咩怕我地d聲比出面人聽到,跟手愈諗愈唔妥,即刻將袋放係床頭,條女就三番四次哄我將個袋放係浴廉外,即是我扑緊野時我的視線範圍外。
最後我唔肯就範,條女就扮無 ...
師兄醒目,完全係上次我老友遇到既情況一模一樣。唔俾你放袋係視線範圍內,有廉布,播歌,呢D騎呢行為中晒偷錢巢袋黨技倆,到你沖涼佢就實會幫你關門,佢先有時間將個袋由外面放番個袋係原位,師兄有警覺性,叻仔!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-3-24 00:12 發表 查看引用來源

好有機會系,或者系死魚黑臉零服務!
得魚果頭,王宮及李想都系偷錢黨黑點!大家千萬要小心!
呢條靚輕中實在又靚又後生,好多靚仔都埋去,但又冇達成交易,我懷疑佢叫價高於市價又講明唔吹之類既趕客條件,所以頭先見佢同另一件女孖住行咗好耐都冇生意。

反而係電鑽位食咗件大波中,新到,樣麻麻,勝在夠新鮮

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-3-24 12:38 AM 發表 查看引用來源

嘩!偷錢黨勢力入侵老妙尚街!大家要小心提防!謹記財物跟身放視綫範圍內!
你真醒目幸保不失!所以偷錢黨橫行!搞到我都少左食女!怕怕怕! ...
因為我食過咁多次,未試過有條女間房入面,竟然有塊浴廉掛係床邊,就即刻起疑心了

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-3-24 01:49 AM 發表 查看引用來源

師兄醒目,完全係上次我老友遇到既情況一模一樣。唔俾你放袋係視線範圍內,有廉布,播歌,呢D騎呢行為中晒偷錢巢袋黨技倆,到你沖涼佢就實會幫你關門,佢先有時間將個袋由外面放番個袋係原位,師兄有警覺性,叻仔!! ...
而家諗返起,條女大聲播歌應該一來等我聽唔到有人偷雞入房,二黎播歌代表比訊號同黨代表可以ready落手!
不過如果條女唔係偷錢袋,我應該會返食,哈哈

今晚老妙微雨寒風中幾旺,大舊一中,li姐八中幾件可食,單眼肥仔十件中,光頭冇,b位一中,牌頭兩妖四中麻麻,平記兩中麻麻!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-3-24 01:54 AM 發表 查看引用來源

呢條靚輕中實在又靚又後生,好多靚仔都埋去,但又冇達成交易,我懷疑佢叫價高於市價又講明唔吹之類既趕客條件,所以頭先見佢同另一件女孖住行咗好耐都冇生意。 ...
多數系離地亂開價果隻,但又冇乜服務當然冇人吼佢!

引用:
原帖由 tom8744 於 2019-3-24 09:24 AM 發表 查看引用來源

因為我食過咁多次,未試過有條女間房入面,竟然有塊浴廉掛係床邊,就即刻起疑心了
我都未見會用浴簾掛床邊,多數有古惑!一定要提高警覺!

咸記今晚得魚四妖三中,咸中兩中麻麻,咸街近大街四中小心偷錢黨!

今晚咸記申街食左件細粒昅手波輕中,兩魚包環吹,入房先冲洗,上身唔除要刁佢先除!上床佢環吹吹左5,6分鐘好舒服,然後上套男上狂渣波狂屌,冇車牌可奶蓮但唔比轉位,對腳頂住晒屌好耐出唔到,谷九氣刁佢,話出唔到要環屌,佢首肯即除套環屌屌幾鐘即出野!完事即冲涼著衫友人放低兩魚閃人!(慳左三魚!)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆