上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  91.2k

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-10 12:39 PM 發表 查看引用來源

慣性夜鬼~~!
寂寞難耐訓唔著?

哈哈, 我諗男人滿意係同佢玩既女人都冇隔閡, 想做乜試乜都得就正

引用:
原帖由 請叫我老公仔 於 2017-1-12 01:14 AM 發表 查看引用來源

寂寞難耐訓唔著?
肯定係,除非唔係!

引用:
原帖由 *樹*熊* 於 2017-1-12 01:37 AM 發表 查看引用來源
哈哈, 我諗男人滿意係同佢玩既女人都冇隔閡, 想做乜試乜都得就正
係啊,但佢從來對我都無乜特別要做.....

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-12 10:13 AM 發表

依家咁佢已經好滿足了:smile_40:

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-12 10:13 AM 發表

依家咁佢已經好滿足了:smile_40:

*** 我的秘密情人 最終篇之二***

經過左好多次成功又失敗之後, 我地終於都可磨合到,
佢從來無問過我咩位置舒服, 想佢錫邊之類.... 所以敏感位都係佢
自己摸索出黎, 相反佢既敏感位我都要自己摸索啦~!!

每一次做, 都覺得佢進步左 (唔通佢走左佢惡補?!:smile_o14
手指位置, 方向入幾深佢都度下位置, 雖然都唔係第一次做,
但每次都好期待同佢, 佢好溫柔加小小肉緊咁錫我頸同鎖骨,
下面就用手拍撩緊, 我覺得爽過插入wor!~!

前派有d 事發生, Mrs K 我好嬲豬, 之後佢offer 個massage 俾我,
初時好正經按下背, 一反轉就按摩我奶奶, 之後仲按埋我小k.......
前戲... 佢好喜歡一路咀, 一路除衫, 除剩底底佢唔除, 佢喜歡用手指
輕撫我近小kk 既底底邊緣, 小kk 經過一輪熱吻加啜lin 已經好濕,
佢hi 我小kk 邊已經好有反應, 此時佢退下我最後既防線, 兩指一插.....
隨即攻擊我敏感帶, 我按捺不住呻吟聲不斷, 佢靠近我咀邊既時間
我仲特登o係佢耳邊發出更淫既呻吟聲, 趁佢脫衫既時間反攻佢,
推番佢落床幫佢脫左一半褲, 露出佢小弟弟, 先親吻佢個頭, 然後一下由
佢袋底奶到上佢J 頭, 奶到佢都忍唔止呻吟, 咁我要更加落力啜啦!
咀裡含住, 右手chok 住, 左手掃佢袋袋, 佢身體已經開始郁黎郁去,
為免佢提早繳械, 我啜多佢幾野就放過佢!

識左佢咁耐都知佢唔係太過喜愛吃鮑魚, 但佢今日主動吃, 仲吃得好落力,
我直頭想搶住佢絛J黎插入去, 佢吃左一陣之後, 套都唔用就狠狠的插左入黎,
大大力, 深深的, 同事間發出低吼聲.....一聽到呢D 聲我就知佢Hi 到震,
一直都係正正常常咁做愛, 唔係好多時候可以聽到佢d 低吼聲, 男上女下插左輪,
再打側插深入d, 之後再狗仔, 插到啪啪聲, 佢都嗌左幾下出黎話佢唔得喇,
之後再帶番個袋, 反番轉我交差腳加速插, 之後再打番開, 張到最開黎插, 啊...~~!! 完!! :smile_o09:

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-13 04:19 PM 發表 查看引用來源
*** 我的秘密情人 最終篇之二***

經過左好多次成功又失敗之後, 我地終於都可磨合到,
佢從來無問過我咩位置舒服, 想佢錫邊之類.... 所以敏感位都係佢
自己摸索出黎, 相反佢既敏感位我都要自己摸索啦~!!

每一 ...
又睇到我JJ動L

好想新年同你打翻場波

引用:
原帖由 frankyyiu86 於 2017-1-13 05:59 PM 發表 查看引用來源

又睇到我JJ動L

好想新年同你打翻場波
要開我開年嗎?

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-13 06:28 PM 發表 查看引用來源

要開我開年嗎?
想你幫我開年:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆