上一頁下一頁
發新話題

(露出十年)我好憎著衫. 1樓目錄 (與5皇4P之旅二 P.82,83)

收藏  |  訂閱
1.3k  383.0k

已經唔記得第幾㳄睇親你嘅故事有反應
引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-5-24 04:01 PM 發表 查看引用來源
第一次既3P係發生係我地分開之後,但都仲KEEP住性關係,甚至其他人都睇唔出我地散左,好似完全冇分別咁。

果時我仍然都係星期五六會上去過夜,亦都成日會同佢D朋友去飲完酒,先再上去,亦有時係成班人或者三四個人 ...

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-5-24 04:01 PM 發表 查看引用來源
第一次既3P係發生係我地分開之後,但都仲KEEP住性關係,甚至其他人都睇唔出我地散左,好似完全冇分別咁。

果時我仍然都係星期五六會上去過夜,亦都成日會同佢D朋友去飲完酒,先再上去,亦有時係成班人或者三四個人 ...
一到戲肉就停,想引死人咩,師姐快啲打埋落去啦!

其實嗰故事真係可以寫得好精彩!

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-5-24 16:01 發表 查看引用來源

支持!期待分享!

人由出世去到死亡都係光脫脫,好正常咋!

引用:

好L正。一定要十卜

我雙手橋住男友黎咀,佢扶住我頸同我激吻,佢隻手一路係頸後掃我耳仔,再落心口,然後好完整咁成隻去按我個胸,我都未試過俾人按個胸就敏感到叫到好似俾人插入黎咁。
好滿足咁叫左一聲之後,我個人向後靠,因為本能想挺胸等佢按胸按得深d。
朱仔亦終出手扶住我,朱仔對手由膊頭伸到去前面接力按摩我個胸,我不停咁透大氣同呻吟,亦成個人靠晒落佢到。
而我男友邦就抽身好似欣賞個畫面咁。
我將朱仔對手引入恤衫入面,想佢唔好隔住件衫,
而邦就由我大脾開始進攻,我同佢講話我學左佢係屋企咁,佢即時get到我下面冇著底褲,就用手按我妹妹。
我又叫一聲勁呻吟。邦亦都free返一隻手出黎解開我恤衫既鈕,另一手繼續係入面攝入個bra到掃我乳頭,
當時我真係未試過咁high,直情佢掃我lin我已經好似就高潮就高潮咁。
我男友分開我對腳,趴係中間由我大脾側一路錫,我濕到條褲出面都濕晒,但佢硬係唔肯俾我high一次先。
佢鍚鍚下仲要坐返直個人搵手係妹妹四圍掃,我不斷用求救既眼神望住佢,佢叫我想要就搵朱仔幫你。
我就將朱仔隻手由我胸引落下面,好彩佢好配合,我直接將佢隻手攝入褲入面,佢一摸,粗口都爆埋話我真係勁濕。
朱仔好好咁摔我豆豆,好短時間我已經叫到痴線咁到左高潮。

一到完我擰轉身對住梳化個靠背,有d怕羞咁摭住自己塊面。佢地就承機除走我件恤衫同bra。
然後係我男友提議下,朱仔將我成個抱起就行上房。
一上到去佢將我放係床,然後自己除衫就壓落黎同我kiss,但我推返佢轉身想做返主動幫佢,我男友就去拎定condom。

我轉身趴係佢側邊,由佢乳頭鍚起,將係男友身上學返黎既野盡力服侍佢。
我一路啜佢心口,一路解開佢皮帶,解開之後一野拉低佢條褲就移個身去佢下體。
佢搵個枕頭攝高自己個頭望我表演。
我一路用眼神望住佢一路先用塊面同咀唇,隔住佢條底褲磨擦條野。再慢慢雙手拉開佢under,開始啜lam條野,由底開始lam上去,然後見佢都幾享受就含埋落去。
我男友呢個時候已經自己除晒全身,隊埋自己果條過黎俾我。
我就一手一口咁服侍住兩條野,不停咁望住佢地,想佢地見到我有幾淫。

不過第一次我都做得唔好,掛住啜一個,就容易忽略左另一個,可能淨係用手捉住但唔記得郁,d節奏好奇怪。
過左陣朱仔就起身拎套,我望住男友想佢confirm係咪真係咁,佢扶返正我等朱仔有位號埋上床。
之後我feel到朱仔係我後面捉住我patpat,然後就慢慢插左入去。

插入黎既時候我都停左冇吹我男友,開聲示意朱仔可以再入d,好舒服咁一路呻吟。
然後朱仔開始抽插,我都舒服到唔係好專心到含我男友,淨係係朱仔停一停或者我自己突然記得,先chok男友兩下。
我男友就索性坐低,一時用手渣我胸,一時又同我kiss下,但我都係享受緊俾朱仔後入。
當朱仔有時好大力插得好入,又加快左節奏,我就high到冇力趴左落床。
當我都俾佢插左差唔多到,我都有開聲叫唔好停,佢聽到就好盡力咁插我,我又係high到成個震晒咁趴左係到。

之後我真係知道咩叫任人魚肉,基本上都無晒力咁俾佢地插,但又好似黎極都唔夠咁。
朱仔插左陣就射左,佢連condom係入面射,射完抽返出黎,然後除左condom就想我幫佢lam乾淨。
我當然都好配合。我男友襯機就將我變返男上女下黎插我,佢一開始仲連套都唔戴,博我唔知…
我男友仲叫朱仔連condom既精都俾埋我,
我一手接過就將dom既精倒左係自己胸口,然後用手指掂d黎啜,呢d都係男友平時教既。
朱仔都參與用d精搽係我lin到。
同時,男友一黎就已經好全力咁插我,我好快又黎多次。又將心口d精啜得七七八八,我先發現男友冇用套,就有d驚叫佢用返,但佢話已經差唔多射,講完佢已經抽返條野出黎射落我塊面到,
佢射到我眼都開唔到,當然比平時射得多好多。
然後呢個時候先係我第一下有空閒休息。

朱仔繼續摔我搽左精既lin頭,但個感覺已經冇一開始咁強烈,
我想搵紙巾清理返面上d精,但朱仔話想咁樣插我,見住我塊面有精咁插。
我就用手指撩開眼附近d精。
開返眼見男友行開去廁所禁電話,然後又到朱仔又戴condom又黎。我就一路由得d精滴同披係面到,
今次朱仔好似冇咁快會射,我地轉左幾個post,我試左同佢女上又轉返狗仔,最後佢又係狗仔既時候抽出黎射左係我背部。

之後朱仔就要趕住交人,我男友雖然仲好想玩,但我都累到冇力配合,佢見我咁又冇乜癮就冇再插。
我攤左陣,連面上,胸口,背部都有精無力抺既情況下咁攤係到,抖左陣,男友送走左朱仔先入黎扶起我去廁所清理。

雖然好累,但真係好滿足既一次,我地係廁所我都有再幫返男友黎多次,吹左好一陣子就上返床俾佢插,佢最後都成功射到第二次,但就冇要我再吞,佢係dom到射完就算數訓教。

後記,朱仔就咁成為左我地一個固定既3p對象,之後都仲有玩多幾次。

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-5-25 03:07 PM 發表 查看引用來源
我雙手橋住男友黎咀,佢扶住我頸同我激吻,佢隻手一路係頸後掃我耳仔,再落心口,然後好完整咁成隻去按我個胸,我都未試過俾人按個胸就敏感到叫到好似俾人插入黎咁。
好滿足咁叫左一聲之後,我個人向後靠,因為本能 ...
嘩! 睇到我硬晒, 實在太引人入性了, 我未睇完都已經要J一次先可以繼續睇落去>

好精彩,淫底再被調教,真聽話

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-5-25 03:07 PM 發表 查看引用來源
好滿足咁叫左一聲之後,我個人向後靠,因為本能 ...
場場激戰,高潮連連,睇到拍手掌。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆