上一頁下一頁
發新話題

女教師的走光經歷

收藏  |  訂閱
771  177.8k

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-5-24 06:18 AM 發表 查看引用來源
Miss 琴晚發夢俾一個樣貌似小儀既女士當眾非禮,佢大力推我落地,我已經露晒裙底走晒光,然後佢仲要走埋黎掀起我條傘裙,連底裙都拿高埋,搞到我成條粉紅色喱士底褲當場俾所有人睇到晒,個女士就話 "抵你死,你都有今 ...
現實同夢境有好大分別,要記住咪當真吖!

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-5-24 06:18 AM 發表 查看引用來源
Miss 琴晚發夢俾一個樣貌似小儀既女士當眾非禮,佢大力推我落地,我已經露晒裙底走晒光,然後佢仲要走埋黎掀起我條傘裙,連底裙都拿高埋,搞到我成條粉紅色喱士底褲當場俾所有人睇到晒,個女士就話 "抵你死,你都有今 ...
miss, u r under pressure ?

好正

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2015-5-24 06:33 AM 發表 查看引用來源
有冇呢條粉紅喱士睇下先

我好似唔係好多粉紅色

引用:
原帖由 silverpoon 於 2015-5-24 11:13 AM 發表 查看引用來源

MISS阿,其實你個人都幾傳統下:smile_40:

不過又幾單純:smile_40:

你對D學生好惡嫁?:smile_14:
我邊度惡呀,我係唔夠惡呀,成日俾學生蝦!

引用:
原帖由 missjessica 於 2015-5-24 02:27 PM 發表 查看引用來源

我好似唔係好多粉紅色
Miss 回歸歡迎你

引用:
原帖由 1six8 於 2015-5-24 11:47 AM 發表 查看引用來源

miss, u r under pressure ?

可能係啦

即係有,可以望望?

Miss使唔使搵班呢度嘅同學仔幫妳應驗吓個夢境呢。咁可就可化咗一刧喎。

引用:
好彩係發夢啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆