上一頁下一頁
發新話題

人妻人夫交往日誌

收藏  |  訂閱
3.0k  150.9k

引用:
原帖由 c91006 於 2014-8-26 02:34 PM 發表 查看引用來源
有一次我地約好會見面,我安排好晒啲時間。。
到咗約定時間收唔到WhatsApp。。。佢淨係覆左一句我黎唔到…我一個人又唔可以返屋企…唯有坐係海邊喊…幾個鐘頭後佢揾返我…原來佢個女扭計喊哂,走 ...
唉!無計

佢會出到黎咪好

引用:
原帖由 c91006 於 2014-8-26 02:34 PM 發表 查看引用來源
有一次我地約好會見面,我安排好晒啲時間。。
到咗約定時間收唔到WhatsApp。。。佢淨係覆左一句我黎唔到…我一個人又唔可以返屋企…唯有坐係海邊喊…幾個鐘頭後佢揾返我…原來佢個女扭計喊哂,走 ...
好慘!!! 諗得到你有幾失望!!

引用:
原帖由 filipina 於 2014-8-26 02:29 PM 發表 查看引用來源
表面唔沉內心沉....我都係....不過只限內心, 唔會浮面

你形容得好好!!!! 完全係咁,個人黎講好想咩都唔理跟住佢,但現實唔可以:smile_39:

引用:
原帖由 kks140401 於 2014-8-26 02:49 PM 發表 查看引用來源

好慘!!! 諗得到你有幾失望!!
人夫夾係中間都辛苦……如果我都怨佢一分……咁我好自私……

請速轉發給好友,
台湾新聞剛剛有播,如果看到有林志玲潑冰桶的標題,不要好奇點進去看!
因為一點下去,電腦手機就中毒!目前有很多人受害!

無錯, 現實唔可以, 就正正現實唔可以, 所以先會牽腸掛肚, 更加投入呢段婚外情, 更加令人迷失.....呢度所有人愛上既, 就係呢種<現實唔可以>既迷途關係
引用:
原帖由 kks140401 於 2014-8-26 14:51 發表 查看引用來源

你形容得好好!!!! 完全係咁,個人黎講好想咩都唔理跟住佢,但現實唔可以:smile_39:

另一半送手機, 好難拒絕
有咩藉口唔要呢?

響呢度睇完大家嘅經歷後, 我自己都安心左~~

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-8-26 03:47 PM 發表 查看引用來源
另一半送手機, 好難拒絕
有咩藉口唔要呢?
真係無得推

夠鐘返工,閃人~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆