上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 12:50 PM 發表 查看引用來源
我想知到底有冇人睇我嘅經歷時去打飛機?報到一下,坦白有獎。
打機就無,因為次次都係公司睇. But sometimes do get hard reading..... what kind of spa your friends open(正經or with special service)?? I have visited a few chinese opened spa around here.

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-27 09:17 PM 發表 查看引用來源
同亞寶講開個隻藥膏,佢叫我馬上拋掉,因為其實係春藥,喺內地馬夫俾D雞用,日日接幾個客都有良好反應,緊陰只喺假象,陰道壁因性奮充血發漲,自然空間小了,陰道就緊了!
有無相睇下支藥膏係點?

引用:
原帖由 mncy 於 2013-1-28 11:54 PM 發表 查看引用來源

有無相睇下支藥膏係點?
你工作壓力太大, 睡眠不足, 休息不夠

你試下多d休息

飲多d湯水

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 08:01 PM 發表 查看引用來源

答得最令我心思思頭三個我會PM佢地話佢地聽,再等佢地收到獎品喺呢度告訴大家

等到一月一日我就選三個
今姐係冇我份,我的PM都用唔到! 同時一月一日已過!

引用:
原帖由 snowlover 於 2013-1-29 01:47 AM 發表 查看引用來源

今姐係冇我份,我的PM都用唔到! 同時一月一日已過!

打錯字,二月一日至喺

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 12:50 PM 發表 查看引用來源
我想知到底有冇人睇我嘅經歷時去打飛機?報到一下,坦白有獎。
基本上,最鍾意你一開頭講俾華叔杜你同你之前講由抗拒到被挑起情慾嘅心理轉接。可以發掘一位良家婦女內心深處嘅情慾其實某程度上喺男人嘅天職,尤其喺好似你本來咁純品嘅女仔。嗰種引誘天使墮落嘅犯罪感同過程,但又唔牽渉暴力,感覺有一種浪漫喺當中; 而半強迫被插入令你欲拒還迎嘅情節,又有另一種唔同嘅粗暴滋味喺入面。每次睇你被插,都會有一種代入感,幻想插緊你嗰個喺以華叔周總等唔同身份嘅我。除咗享受睇你經歷嗰陣會打之外,亦會幻想下如果喺我插緊你嗰陣,會喺你耳邊將你心入面最深處想被征服嘅渴望揭露出嚟,唔單止要除晒你啲衫插你,更加要將你嘅心防徹底摧毀,令你心理上亦覺得被強姦,但卻又喺你心底裏暗暗渴望而又唔敢講出口嘅之聲,然後就插到最入,喺你高潮嗰陣將所有精華一滴不漏咁射晒入你子宮入面。

man, there are some wicked delusional guys here...

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 08:01 PM 發表 查看引用來源

答得最令我心思思頭三個我會PM佢地話佢地聽,再等佢地收到獎品喺呢度告訴大家

等到二月一日我就選三個
回到那些年,寫讀后感!

即然你咁愛你老公, 咁祝你有個真真正正架愛性結晶啦.
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 20:04 發表 查看引用來源

只可放過,不能殺錯,我會照生佢出來,小朋冇罪,後果由大人負責。

引用:
原帖由 harry1968 於 2013-1-28 09:35 PM 發表 查看引用來源
乃西人 你知唔知何為支那人,唔知就讀多D書,我都係士生土長香港人,亦都係搶奶粉受害者,但希望你想清楚才說,這一版是引入性,但也要專重自身.
你真係好醒囉哈利1968,如果我唔識乜野係支那人我點會寫呀,快啲同蝗蟲國支那人去爭奶粉啦,咁清高就唔好入依到睇咸故:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆