上一頁下一頁
發新話題

我的女上司之秘密(latest update: 6/8, p.72 #1070)

收藏  |  訂閱
1.2k  690.4k

師兄寫得好正,入來支持吓先

引用:
原帖由 henrycg68 於 2012-6-16 01:21 PM 發表 查看引用來源
c hing誤會了,正常拍過拖唔係處可以接受,但為做成生意出絕招個價值觀絕對有問題,但真係好欣賞樓主忍得住,真男人,個人希望你同Helen維持朋友關係多過做伴侶!

http://i.188channel.com/d/images/r10/andr ...
ching咁講,聚焦於個人價值觀問題,我唔係話Helen用D種手段係岩,但都好過偷,呃,捌,諞。最低限度有人肯買,先至可以賣。我反而有興趣知道佢為何會行出第一步,可能佢當時冇諗得咁長遠,唔知後果。

講真,行內傳佢出賣肉體,換取生意,都係得個謠傳,無人見過佢咁做,亦無人能拿出真憑實據。有D行家都相信係謠傳,因為佢人靚身材正,辦事又出色,比人惡意中傷唔出奇。只有我咁好事,著意去揭穿佢既秘密。

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-16 04:42 PM 發表 查看引用來源ching咁講,聚焦於個人價值觀問題,我唔係話Helen用D種手段係岩,但都好過偷,呃,捌,諞。最低限度有人肯買,先至可以賣。我反而有興趣知道佢為何會行出第一步,可能佢當時冇諗得咁長遠,唔知後果。講真,行 ...
同意,我do好想知佢點樣同點解行出第一步,因為行左第一步 就唔爭在第二第三步。

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-5-25 11:30 AM 發表 查看引用來源
(續二: p.5 #68; 續三: p.8 #114; 續四: p.10 #142; 續五: p.13 #183; 續六: p.14 #209; 續七: p.17 #242; 續八: p.20 #296; 續九: p.25 #361; 續十: p.27 #402; 續十一: p.31 #459; 續十二: p.34 #506; 續十三; p.3 ...
support

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-15 02:14 PM 發表 查看引用來源後記(三)我在酒店大堂焦急的等待Helen的出現,時間一分一秒的過去,已等了一個小時了,究竟她何時才下來呢?我的腦海中不斷浮現出那個王先生正壓在赤裸裸的Helen身上,把陽具插進Helen的陰道,他把精液連同愛滋病 ...
師兄,Helen 冇事真係好開心。希望你倆有好結果。

等你出後記四噢 !

樓主我一口氣睇晒.:smile_40:等你繼續update..
你覺得helen有冇鐘意你呀:smile_41:

回覆 1# 的帖子

完未 ??

waiting for next part !!!! very good REAL story

引用:
原帖由 wongjohnny434 於 2012-6-17 12:15 AM 發表 查看引用來源
完未 ??
重未完.

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-15 14:14 發表 查看引用來源
後記(三)

我在酒店大堂焦急的等待Helen的出現,時間一分一秒的過去,已等了一個小時了,究竟她何時才下來呢?我的腦海中不斷浮現出那個王先生正壓在赤裸裸的Helen身上,把陽具插進Helen的陰道,他把精液連同愛滋病 ...
她穿著的是一件很薄的半透視see-through睡袍,胸前一對豐滿的乳房,就若隱若現的在我眼前搖晃著,肉球上那兩粒隆起了的葡蒂,圓渾的乳暈,把我嚇得心跳加速,再向下望,那條淺粉紅色的幼帶迷你內褲

佢真係以身相許, 又唔係你逼佢

你又唔洗咁君子吧?
佢都著到咁性感想報答你..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆