上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇我的初戀Y先生

收藏  |  訂閱
1.5k  231.7k

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-12-18 23:07 發表 查看引用來源

咩耍花槍呀:smile_o16::smile_o16:我真係比人蝦架:smile_o02::smile_o02:
咁件事係點ga?

引用:
原帖由 280200 於 2010-12-19 12:34 AM 發表 查看引用來源
咁件事係點ga?
件事就係佢蝦我囉>_<

邊個...邊個蝦我妹妹:smile_o02:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-16 05:05 PM 發表 查看引用來源
佢又搓又啜我奶頭..仲用埋手摸我妹妹喎

我點會無反應呢
第一時間叫到失聲咁

我當然唔會坐以待斃啦...一手拎起大肉腸...一口含埋去
佢即時停晒手....坐左係道

用佢對手係咁按住我個頭.....一輪深喉攪到我好 ...
如事者我又奶又啜又含:smile_o01: ...攪到佢都頂唔順
捉我狗仔用patpat咁對住佢
佢係咁撩我粒豆豆...我頂唔順係咁扭PAT:smile_o09:
佢唔出聲一下二隻手指插左埋黎...HIGH到唔識形容:smile_o10:

只係知勁多水聲....係咁流水:smile_o06:
流到大批...張床都係...佢見我咁HIGH
仲咬埋我PATPAT...係咁奶我
我大叫頂唔順....好痕....:smile_o14:

佢要我求佢插我先入喎
野....人地個時勁怕羞家嘛:smile_o03:
但個一刻點頂...好痕...好想有腸腸安慰我妹妹野:smile_o05:

佢:你要我插你既要出聲家...你唔講我唔會知撩到你几時先入得喎!
我:唔制丫...我好痕...野...
佢:邊道痕丫...你要D咩先止到痕丫?
我:你粒腸腸...呀~~嗯
佢:你要D咩話?不如自己埋黎搵啦!

就係咁佢訓左係道...我就望住佢...我又頂唔順同佢打車
一邊打佢一邊係咁搓我波波...我就用妹妹係佢條腸腸面道係咁搓:smile_o01:

終於佢頂唔順....插左埋黎....我呀左一聲~呀!!!痛丫

佢一於唔理因為好濕...但佢勁粗羅又長:smile_o05:

攪到我....頂唔順係咁叫...叫到流埋口水:smile_o03:

真係第一次比人屌到咁HIGH....之后....仲玩埋

待續...去奶奶道食飯:smile_o07:

流口水ing 囉= = 一來睇到個updata咁激 我又被閃中 我lee 支廢柴又被燒著左:smile_o16:

米走ar....仲玩埋咩ar:smile_22: :smile_22: 追

引用:
原帖由 MSandyon 於 2010-12-19 06:25 PM 發表 查看引用來源
流口水ing 囉= = 一來睇到個updata咁激 我又被閃中 我lee 支廢柴又被燒著左:smile_o16:
唔係掛......安安下星期有咩做
有冇party呀

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-12-19 06:28 PM 發表 查看引用來源
米走ar....仲玩埋咩ar:smile_22: :smile_22: 追
出左去啦...^o^

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-19 06:52 PM 發表 查看引用來源

出左去啦...^o^

快d 玩完番來ao:smile_o06:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-12-19 06:58 PM 發表 查看引用來源

快d 玩完番來ao:smile_o06:
哦....返黎做咩先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆