上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.7k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 09:20 PM 發表 查看引用來源

轉下環境都幾野架~:smile_47:  
你又想要咩環境呀~~學㗎仔呀~~靈前插樁?:smile_o14:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 09:22 PM 發表 查看引用來源

你又想要咩環境呀~~學㗎仔呀~~靈前插樁?:smile_o14:
靈前插樁...巧唔尊重囉:smile_o02:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 09:15 PM 發表 查看引用來源

獨自去偷歡喎~~:smile_o10: 人地講果陣又唔蒲頭~
我習慣左單嫖獨賭麻~:smile_35: :smile_15:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 09:18 PM 發表 查看引用來源

玩服務得呢唔得呀~~玩皮膚巧白滑喎~~玩就腳近喎~~講溝通全程白話㗎~~~:smile_o04:
我要玩服務架喎~仲要多點時間同囡囡聊天~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 09:18 PM 發表 查看引用來源

企仲未答到嗰問題呀~~:smile_o10:
企巧似吾豬禾趕咩喎~:smile_o16:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 09:22 PM 發表 查看引用來源

巧似你貢~係馬桶野囉~:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 09:33 PM 發表 查看引用來源

我要玩服務架喎~仲要多點時間同囡囡聊天~  
龍e....禾地貢岩key...幾時出黎反:smile_o06: 禾上去反都係反d香港女仔唔會幫你做既野姐:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 09:27 PM 發表 查看引用來源
靈前插樁...巧唔尊重囉:smile_o02:
呢樣咪就係龍哥(李小龍)成功嘅地方囉~~中國人唔係病夫~~:smile_34:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 09:40 PM 發表 查看引用來源

龍e....禾地貢岩key...幾時出黎反:smile_o06: 禾上去反都係反d香港女仔唔會幫你做既野姐:smile_o05:
矛錯~就係想要果d服務囉~:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 09:29 PM 發表 查看引用來源

我習慣左單嫖獨賭麻~:smile_35: :smile_15:  
你應該讀過㗎~~獨樂樂與人樂樂~~孰樂?:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆