上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.0k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-20 04:42 PM 發表 查看引用來源

禾第1次跟班fd上去玩...第1次mark果條女...我衣家次次上去都重係點緊佢鐘...唔知點解...就算唔點佢...睇哂...都係覺得唔夠佢好...:smile_o03: 最後都係要搵返佢...shit~*
109同你开處嘛

引用:
原帖由 不机 於 2010-8-20 05:08 PM 發表 查看引用來源
109同你开處嘛
機機你次次都係緊要關頭先入黎架喎...下次會唔會搞搞下你爆門入黎.....:smile_o14:同埋唔好提個號碼...唔該:smile_o03:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-20 05:08 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 交學費囉~~咩呀!
你交比我呀?:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-20 05:07 PM 發表 查看引用來源

就係唔想搞到好似明買明賣咁...你明唔明...我出於自願既我冇所謂...:smile_o05:
:smile_o01: 咁你可以只求付出不求回報架喎~~係咪先?

引用:
原帖由 不机 於 2010-8-20 05:08 PM 發表 查看引用來源
109同你开處嘛
開埋肛添喎~~:smile_30:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 04:50 PM 發表 查看引用來源

都可以咁講....因為我太感情用事了....
還有....我太好勝了 (前幾年重係咁)....不死不休....所以一定會兩敗俱傷....

笑死你....

我Wed晚....出去食夜宵時....打錯電話俾以前件陝西妹....馬上cut線...佢 ...
兩樣先決死症..感情+好勝兩者我都俱備,大家投放量多少而已.....我家沒有老虎,所以沉船對我來說是生活必需....也算是精神的靈芝吧.
陜西的娃娃說話就是TMD粗嚎但心裡還是很直爽的,

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-20 05:10 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 咁你可以只求付出不求回報架喎~~係咪先?
對~*但係最好唔好冇回報啦....:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-20 05:09 PM 發表 查看引用來源

你交比我呀?:smile_o01:
係學到嘢嘅~~邊個都肯交~~:smile_13:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 20/8/2010 04:52 PM 發表 查看引用來源

你同佢講"禾係矛重黎架...唔驚老虎..."咪得囉:smile_o01:
唔大得佢㗎...佢好狼死...我同一齊時...佢迫我離婚...我避佢...佢send SMS去我老虎到...將我地ML的細節話俾我老虎知!  死呢!

呢D咪七傷拳囉....:smile_o03:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 05:12 PM 發表 查看引用來源

唔大得佢㗎...佢好狼死...我同一齊時...佢迫我離婚...我避佢...佢send SMS去我老虎到...將我地ML的細節話俾我老虎知!  死呢!

呢D咪七傷拳囉....:smile_o03:
企識你老虎:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆