上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.3k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-8-30 01:53 PM 發表

絕對係....所以先咁多女...5月花要9月先開得...
轉貼: news.

///////////////////////////////////
消息一則: 有關五月瓜柴幾時開

消息一則:

近期最多人去嘅東莞cp五月瓜柴場, 因售毒及在房內吸毒結果比查封了

早前佢隔離嘅鐵竇新地也同一命運, 在多次下無法無天成為眾吸毒者之地方

今時已經死亡, 換來就是五月瓜柴場取而代之.

不過自查封後到依家還未開番.

究竟系幾時會開, 或者永世不開番呢? 無人知

就連場中服務員、主任、DJ,都未知會幾時可開工

據了解!

服務員及DJ們都收到停職消息, 等該場再通知何時回來單位工作!

至於一眾囡囡們及媽咪群, 已經離開嘅離開, 去晒佢屬同老闆嘅加二場繼續上班

即系舊有的加二場是繼續營業!

講番五月瓜柴場

搞成咁都有今日囉! 本身該場老闆已經是眾大中小場的公敵

早在開業前已經比廿多家場老闆聯名投訴該場, 即系玩晒想人家死為目標!

想做一哥呀! 無咁容易

其實早在梵以賽K, 已經是結下了不少仇家, 更大量釣D人過來加二幫手

最後打完齋唔要和尚, 仲出言要不準高層離開, 否則又打又殺之類威脅之語.

至於該場是由一間前工廠改建而成, 如要嚴格批文, 一定系有許多問題存在

包括消防已經不及合啦!

新地有軍方背景有政府背景關係都要關門

看來五月瓜再硬下, 如真是中央或政府要永久關閉也不是沒有可能的

深圳皇后大道系一個好例子!

在大陸的中央管轄下 ,你越紅越多人投訴及眼紅, 一定沒有好結果!

加二已經系比面下先生存倒

看來要睇戲, 是一套長編而又沉悶之劇集!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-8-27 08:25 PM 發表 查看引用來源

係意外..真係意外

係我話佢知咩房既.....

不過我個電話早排壞左..無晒d號碼, 所以佢打黎問我邊間房..我完全唔知係佢.....

兩個鍾...呀大你保重呀....希望唔會影響你既偷跳生涯啦
無事!! 我一句大晒!! 我醉到乜都唔知!! 乜有人同我講野咩?:smile_14:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-8-30 04:32 PM 發表 查看引用來源

我信佢做得出架,
最多咪扮吓去左地獄,見到天使囉
哩條橋好惦 WOR!! 不過得宏大師用到..........:smile_39:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-8-31 12:16 PM 發表 查看引用來源

無事!! 我一句大晒!! 我醉到乜都唔知!! 乜有人同我講野咩?:smile_14:
呢招咪天哥成日用囉,
不過唔係醉之嘛

請問天哥新地係咪無機會開返?

引用:
原帖由 村長0706 於 2010-8-31 09:48 PM 發表 查看引用來源
開都唔會係d 啦:'):'):')

引用:
原帖由 RILUK 於 2010-8-30 02:41 PM 發表 查看引用來源
say 個 hi 先...:smile_35:
天...happy birthday
多謝晒...:smile_15:

引用:
原帖由 村長0706 於 2010-8-31 09:48 PM 發表 查看引用來源
講就話年尾...唔知係咪....見佢一路都裝修緊

開番都會變K場或有DISCO歌聽既房....但一定唔會係DISCO

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-8-30 04:28 PM 發表 查看引用來源

哩d情況,你要請天哥過幾招比你啦:smile_30::smile_30::smile_30:
都係離不開扮傻..死口唔認嫁啦

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2010-8-30 04:48 PM 發表 查看引用來源

咁有冇被. 猴仔偷核,
呀唔係:smile_30: . 偷桃先.
比人玩下波子呀咁咯...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆