上一頁下一頁
發新話題

12.25 (六) 唱 K 團 ~~~~聖誕夜 狂歡時~~~~

收藏  |  訂閱
939  49.2k

厚街國際和CA比較,我還是愛CA多點!:smile_o05:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010/5/24 02:53 AM 發表 查看引用來源
特別鳴謝kwc、kingofsex、fxxxxx陪小弟在K房睇完歐聯決賽先走!亦鳴謝那晚陪我的囡囡和JJ!:smile_o11:
下次真係要租定房先. 唔係睇完波都唔知去邊度訓.

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-5-24 09:39 AM 發表 查看引用來源

下次真係要租定房先. 唔係睇完波都唔知去邊度訓.
6月找些日子一起睇波如何?:smile_o11:

引用:
原帖由 greencentury 於 2010-5-22 01:31 PM 發表 查看引用來源

今晚買什麼?inter定拜人?囉返些多少娛樂費也好?

你地今晚一起看波就開心喇.
有沒有拿星期四那高妹電話?我想找她玩啊!:smile_o01:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-5-24 09:51 PM 發表 查看引用來源

有沒有拿星期四那高妹電話?我想找她玩啊!:smile_o01:
我沒有,但
吳係好仁拿了高妹電話,你問問他吧?

引用:
原帖由 greencentury 於 2010-5-25 07:01 AM 發表 查看引用來源

我沒有,但
吳係好仁拿了高妹電話,你問問他吧?
點解他會抄了牌呢?:smile_o10:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2009-11-25 06:17 PM 發表 查看引用來源
(轉載ULI)
昨天參加了Joe 所帶領的團下午1730從皇崗出發, 1830 到了東X. 原來3月2日係 Joe 兄的生日, 在這裡再一次祝佢大哥"生日快樂, 開開心心" 成團人到齊加加埋埋成二十幾人一齊慶祝,真係開心, 到所有人簡齊囡囡 ...
KWC,這女孩是你的那位香香嗎?:smile_o03:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-5-24 02:55 AM 發表 查看引用來源
厚街國際和東魅比較,我還是愛東魅多點!:smile_o05:
可否詳盡評論一下:smile_41: 魔鬼有份玩:smile_41:

引用:
原帖由 9noon 於 2010-5-25 04:43 PM 發表 查看引用來源
可否詳盡評論一下:smile_41: 魔鬼有份玩:smile_41:
魔鬼和我去了一次。我和其他人又去了一次!女孩坐台有3-10-13、5-15-10、8-25-30。我兩次都是帶最平那一種回酒店睡覺覺!你有興趣去?KEN都想去啊!:smile_o08:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-5-25 04:48 PM 發表 查看引用來源

魔鬼和我去了一次。我和其他人又去了一次!女孩坐台有3-10-13、5-15-10、8-25-30。我兩次都是帶最平那一種回酒店睡覺覺!你有興趣去?KEN都想去啊!:smile_o08:
睇下先,6月要同朋友去一次 NOON-K,有無地方介紹?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆