上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.10)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.4k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-9 15:24 發表 查看引用來源
你好呀:smile_15: :smile_15:
yy~~:smile_o15::smile_o15:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-9 15:22 發表 查看引用來源
係呀,失禮哂
原來你都好多個部門喎....全部都係去玩架?

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-9 03:23 PM 發表 查看引用來源
乜野呀?而家唔話得你咩
係都唔好起度講:smile_o03: 係人都知道:smile_o14:  

我一直 sale 既美麗動人既型像冇晒啦 :smile_o08:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-9 03:24 PM 發表 查看引用來源
如果真係咁多人一齊攪呀..咁生日果D比唔比錢好..係咪..我就話冇所謂即..咁咪變相要其他人比多d錢
我又未試過咁多個生日一齊搞囉:smile_o08:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-9 03:24 PM 發表 查看引用來源
如果真係咁多人一齊攪呀..咁生日果D比唔比錢好..係咪..我就話冇所謂即..咁咪變相要其他人比多d錢
咁叫得出黎果d都係fd, 我估做fd唔會mind囖:smile_o06:
而且, 個個人都會有生日, 怕咩啫:smile_o13:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-9 15:28 發表 查看引用來源
舊年都係佢地四個一齊搞生日啦~

今年又重溫舊夢

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-9 03:28 PM 發表 查看引用來源
如果多得滯..我會做參與者囉

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-8-9 03:25 PM 發表 查看引用來源

yy~~:smile_o15::smile_o15:
你而家先訓醒呀:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-8-9 03:25 PM 發表 查看引用來源

下次囉~

不過我呢d唔飲得既你要手下留情啵
我都唔係好飲得咋, 應該你手下留情就真:smile_o06:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-9 03:28 PM 發表 查看引用來源

咁叫得出黎果d都係fd, 我估做fd唔會mind囖:smile_o06:
而且, 個個人都會有生日, 怕咩啫:smile_o13:
琴晚我同雀咪一樣夾錢...玩就冇咩所謂既..最緊要開心即

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆