上一頁下一頁
發新話題

~~jOYJOY蛇王吹水區~~ 徵25歲以上男或女吹水真心朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  27.4k

yeeyee:smile_o15:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 4/8/2009 00:14 發表 查看引用來源
我想好耐啦~:smile_o06:
你想咩想左好耐? 你係咪個個都係咁講架? 咁你咪又好多鬼友囉^^:smile_o11:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-4 12:09 AM 發表 查看引用來源

無食藥呀:smile_13:
又唔夠瞓:smile_27:
又無人錫 :smile_o03:
好孤獨喎:smile_o03:
好可憐呀:smile_o03:
點會呀,妳咁多人錫:smile_o10:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 4/8/2009 00:19 發表 查看引用來源

你想咩想左好耐? 你係咪個個都係咁講架? 咁你咪又好多鬼友囉^^:smile_o11:
係架..不過個個都係男鬼囉~:smile_o01:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-4 12:04 AM 發表 查看引用來源
你蝦我既...正衰人!:smile_o04:
叫人地去死?:')
我唔蝦你,你點會記得我喎!:smile_44:
錫翻錫翻...獻上我網上初吻...:smile_o09:

唔好嬲人架。

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 4/8/2009 00:17 發表 查看引用來源
無需要講大話囉~:smile_o06:
但係媽咪話男仔講野唔好信咁多架! 咁信唔信你好呢?:smile_13:

引用:
原帖由 bulluck 於 4/8/2009 00:19 發表 查看引用來源
yeeyee:smile_o15:
亞牛:smile_o15: :smile_o15:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 4/8/2009 00:24 發表 查看引用來源
係架..不過個個都係男鬼囉~:smile_o01:
個個都係老友鬼鬼:smile_o01: 點解無女仔? 你無女友咩?:smile_o06:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 4/8/2009 00:31 發表 查看引用來源

但係媽咪話男仔講野唔好信咁多架! 咁信唔信你好呢?:smile_13:
唔好信..男人天生係講大話架~:smile_o06:

引用:
原帖由 bulluck 於 4/8/2009 00:20 發表 查看引用來源

點會呀,妳咁多人錫:smile_o10:
無喎...我又唔靚,又醜樣,又無人要:smile_o03:
仲無人追添呀:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆