上一頁下一頁
發新話題

誠徵認真女朋友/net fd都可

收藏  |  訂閱
1.5k  29.0k

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-7-12 11:37 PM 發表 查看引用來源

只係未解決前, 我已經透不過氣呢:smile_39:
有時有d野唔使咁執著既

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-7-12 23:38 發表 查看引用來源

有時有d野唔使咁執著既
我都已經唔執著架啦:smile_39:

好多事我都已睇開左:smile_42:

旦你都知道, 有時候即使你如何既睇開, 都總會有俾佢傷害到:smile_39:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-7-12 11:47 PM 發表 查看引用來源

我都已經唔執著架啦:smile_39:

好多事我都已睇開左:smile_42:

旦你都知道, 有時候即使你如何既睇開, 都總會有俾佢傷害到:smile_39:
唉....做人係咁架啦
隨遇而安啦

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-7-12 23:53 發表 查看引用來源

唉....做人係咁架啦
隨遇而安啦
我訓先啦~:smile_40:

遲d一再傾~:smile_40:

nitenite:smile_40:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-7-12 11:58 PM 發表 查看引用來源

我訓先啦~:smile_40:

遲d一再傾~:smile_40:

nitenite:smile_40:
ok....goodnight

文哥返嚟啦~~~~~~~~~~~~:smile_o13:

引用:
原帖由 man702 於 2009-7-13 12:04 AM 發表 查看引用來源
文哥返嚟啦~~~~~~~~~~~~:smile_o13:
咁晏呀...文哥仔:smile_30:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-7-12 11:11 PM 發表 查看引用來源

哈佬~~~你好
其實你係男定女呢:smile_41:
你估下:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-7-13 12:05 AM 發表 查看引用來源

咁晏呀...文哥仔:smile_30:
喺吹水區傾咗陣至返嚟~~~~~~~~~~~:smile_o01:
不過好眼瞓~~~~~~~~~~:smile_o08:

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-7-13 12:07 AM 發表 查看引用來源

你估下:smile_46: :smile_46:
一定係男啦:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆