上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司徵朋友會-----part 5

收藏  |  訂閱
1.5k  31.5k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-26 04:26 PM 發表 查看引用來源

老闆呀...今日公司好忙呀:smile_27:
好在有KAICHING o係度咋, 你要加佢多d 人工呀:smile_40:
我都好勤力架~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-6-26 04:22 PM 發表 查看引用來源
咁多位好...!!!等我亮下相先!!!!!
老細我周圍post左我地條link~
我同qq拉左好多客返黎~
你咁遲先返~佢地走哂啦~:smile_24:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-6-26 04:28 PM 發表 查看引用來源

龜公於你~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-6-26 04:26 PM 發表 查看引用來源

我唔Q嘛~:smile_o10: :smile_o10:
只要有個心就得架喇

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-6-26 04:28 PM 發表 查看引用來源

我都好勤力架~~:smile_38: :smile_38:
咁你係唔係做接待員o者

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-6-26 04:28 PM 發表 查看引用來源

今日真係好多呀...一次過咁黎好多呀
kaiching 真係生意奇才呀

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-26 04:38 PM 發表 查看引用來源

今日真係好多呀...一次過咁黎好多呀
kaiching 真係生意奇才呀
我來搵pr

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-6-26 03:55 PM 發表 查看引用來源

直覺唔準架~~
哈哈...咁你都知...:smile_o11:

引用:
原帖由 ~風之風~ 於 2009-6-26 04:24 PM 發表 查看引用來源

e:smile_o04: 而家先睇清楚你係CEO :smile_o06: :smile_o06:
sorry sorry........我公事太煩忙...日里萬機咁...太少浦頭啦!!!!!

QQ同kaiching真係好幫得我手既即!!!!我真係越黎越鐘意你地呀!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆