上一頁下一頁
發新話題

迪迪徵朋友,男女都徵(18以上) 第23回

收藏  |  訂閱
768  6.1k

引用:
原帖由 kk4949 於 2009-5-6 03:34 AM 發表 查看引用來源

依個post會自爆...快閃:smile_43:
我要係到死:smile_38:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-5-6 03:33 AM 發表 查看引用來源
你同咁一個豬扒傾:smile_30:
瘦扒同肥扒傾...傾完變中扒:smile_38:

引用:
原帖由 kk4949 於 2009-5-6 03:36 AM 發表 查看引用來源

瘦扒同肥扒傾...傾完變中扒:smile_38:
我食得太多野~:smile_45:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-5-6 03:35 AM 發表 查看引用來源
減到胸都無~做男人:smile_39:
咁勁.......:smile_14:
咁我要增肥....肥到個胸大一大...做女人先:smile_30:

引用:
原帖由 kk4949 於 2009-5-6 03:38 AM 發表 查看引用來源

咁勁.......:smile_14:
咁我要增肥....肥到個胸大一大...做女人先:smile_30:
哈哈可以嫁:smile_30: :smile_30: 人妖

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-5-6 03:36 AM 發表 查看引用來源
我要係到死:smile_38:
妳生係迪迪人......死都要做迪迪鬼:smile_41:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-5-6 03:39 AM 發表 查看引用來源
哈哈可以嫁:smile_30: :smile_30: 人妖
比此比此....男人婆:smile_30:

引用:
原帖由 kk4949 於 2009-5-6 03:39 AM 發表 查看引用來源

妳生係迪迪人......死都要做迪迪鬼:smile_41:
我做鬼都唔放過佢:smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 kk4949 於 2009-5-6 03:41 AM 發表 查看引用來源

比此比此....男人婆:smile_30:
我都未減

有冇人@我...我係爛@王呀:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆