上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 2 (updated on 12/9 & 加相 p.51)

收藏  |  訂閱
860  96.3k

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-12 12:54 AM 發表 查看引用來源
多謝各位體諒小妹,其實一開始都想全用真相的。不過,都想保障下自己身份,所以有幾張假的混淆下。但原則其實都係只想大家睇post 為主,多了解。希望各位繼續支持。
我相信好多人都會了解的. 套用番你尋晚既性感concept, 真相先知自己幾有吸引力, 個答案你先最清楚. 但我想問下, 咁你對果D因為你性感而注視你既男仔又有D咩睇法?

︿︿ 看著故事發展,真是刺激且帶點浪漫

祝妳和自由人有個賞心愉快的約會

引用:
原帖由 angelo2046 於 2008-9-12 01:05 AM 發表 查看引用來源

我相信好多人都會了解的. 套用番你尋晚既性感concept, 真相先知自己幾有吸引力, 個答案你先最清楚. 但我想問下, 咁你對果D因為你性感而注視你既男仔又有D咩睇法?
我會覺得好正常,要睇性感程度,如果連性感到咁(終極的) 都無人注視,咁我就好失敗!

即刻support下先!!

樓主!!你張新相我拎左個第一呀,哈哈!!
一睇就知我係你忠實粉絲啦!!

引用:
原帖由 kyo_tu 於 2008-9-12 02:10 AM 發表 查看引用來源
樓主!!你張新相我拎左個第一呀,哈哈!!
一睇就知我係你忠實粉絲啦!!
原來都仲有人鍚!

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-12 02:13 AM 發表 查看引用來源

原來都仲有人鍚!
錫你既人唔止我一個既!!
不過我係錫得落力d個個ja,哈哈!!

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-12 02:07 發表 查看引用來源

我會覺得好正常,要睇性感程度,如果連性感到咁(終極的) 都無人注視,咁我就好失敗!

點都會有人注視你嘅......放心

嘩嘩嘩 ~~~ 咁夜又放左張咁正既相, 一定會發夢啦 ~

其實真假相都好..你最主要ge目的係想同我地分享下你ge心情點滴..
至於真人係點..never mind..有緣就會見到..right?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆