上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-8-6 01:05 AM 發表

七夕上去陪女友
社長兄開心死羅:smile_04:

引用:
原帖由 goodlife 於 2008-8-6 01:07 AM 發表

果d人有錢得滯,無計:smile_42:
其實花d心思,唔駛太貴都氹到條女開心既
條女開心,做野都落力d,咁咪大家開心囉
呢樣最緊要,下下講價值點行得耐:smile_42:

引用:
原帖由 oneone888 於 2008-8-6 10:35 AM 發表

如果想心愛的技師早曰上岸,各位願意每月忖出多少?
根據什麼決定?e.g.自己月入,佢的月薪,有幾愛佢, etc...
假設佢要求首期,大家點睇呢?

先吾好諗佢要求什麼?是你願意/能夠付出什麼...
而且假設你比吾到佢要求既,佢係咪吾會同你一齊呢?:smile_45:

引用:
原帖由 goodlife 於 2008-8-6 01:04 AM 發表

我識個靚女,佢話佢以前條仔對佢好好,而且超級靚仔,結果都係分手,原因就係因為條仔窮
所以就算靚仔都要有錢先得:smile_34:
大家一齊加油搵多d錢啦
靚妹鍾意靚仔,但都會大都會識諗都要食飯架:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 熊先生 於 2008-8-6 10:42 AM 發表
我到現在深圳沉了兩件女,一件做Hotel Reception,而另一件在羅湖皇X假期做美容師,兩件都係高妹,可能在香港尋找不到這份激情. 兩年前在朋友介紹下在香港識了個女仔一年,做Clerk,細粒又冇身材(飞机場),脾气又差,每次約会 ...
師兄等你故事:smile_30:

各位ching們好,報個名先,雖然小弟現在剛剛上了岸,但見大家吐得咁開心又想加埋一份分享一下,而且想比人罵下,不要再有第二次沈船的經歷

話說今年三月認識了一條正骨妹,初時沒有什麼特別,只是幾好傾,就係咁,咁就搵多佢幾次,咁就仆街啦。
"你有冇掛住我?"、"我返工就一直等和你見面"、"見到你既時候就最開心"、"我同其他客都冇咩講,係同你先會咁鬼多野講"、"你以為我同你出街因為你係客?梗係唔係啦"、"我地係咪好似男女朋友?"又會關心我,見我唔去又打電話問我係邊,做咩,想見我,問我有冇同其他女訓呀.......當然重有其他情慾D既野,但我會怕羞,所以唔打出黎
頂,就咁沈左。先沈心,後沈金,其實我明知佢唔係真心,但都獻出大量金錢......短短三個月3-4萬.....現還欠少少卡數,就因為佢.......我懷疑個時我撞邪,但沈得開心,沈既時期每次諗起佢都好開心,上岸後一諗起就好傷又好蠢,好多野明知都要死過去,比佢吸乾吸淨。
最後一次六月時佢話佢好窮,冇錢,借一千比佢,其實個時我已醒了,唔想借,唉......話會還,還條毛咩,聽佢鳩UP,信佢都生臭狐,但我又衰心軟,借左。佢過左場,電話都冇個,得我SEND MESSAGE比佢。算啦,現在我己放棄了,而且我已沒有錢同心再同佢糾纏下去,現在我只是去吧同D女玩下就算,需要D時間恢復元氣......希望唔會有第二次......:smile_24:

~完~

回覆 766# 的帖子

good luck next time !

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-6 04:38 PM 發表

靚妹鍾意靚仔,但都會大都會識諗都要食飯架:smile_30: :smile_30:
佢個家姐無佢咁靚,但系都有個港佬養,個港佬大陸同香港都有物業,仲就快結婚添
佢見佢家姐咁好,點會唔識諗丫

引用:
原帖由 lemoned 於 2008-8-6 06:06 PM 發表
各位ching們好,報個名先,雖然小弟現在剛剛上了岸,但見大家吐得咁開心又想加埋一份分享一下,而且想比人罵下,不要再有第二次沈船的經歷

話說今年三月認識了一條正骨妹,初時沒有什麼特別,只是幾 ...
其實如果識左條女,佢下下同你講錢,真系早走早著
我條女都係做正骨,但系從來無問過我拎錢
有次距要匯5000蚊返老家,但系差2000,叫我借俾佢,到佢還果時我話唔駛還啦,但系佢都一定要還

回覆 768# 的帖子

how old is the 港佬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆