上一頁下一頁
發新話題

內遊違規舉報區 V

收藏  |  訂閱
2.0k  37.0k

roland-moon
辱罵會員
http://www3.188channel.com/viewthread.php?tid=5615810&pid=114023550&page=1&extra=page%3D1#pid114023550

roland-moon
尊貴會員

UID 2015090
精華 0
積分 1269
帖子 1346
基本分數 1269
金幣 0
閱讀權限 50
註冊 2006-12-26
來自 我來自江門
狀態 在線

QUOTE:
原帖由 dragonor 於 2007-10-23 09:44 PM 發表

我有我回貼權利~你有唔喜歡可以叫版主刪貼~我無扮哂版主~只係發表個人意見~你有問題可以向版主反應~我回貼也與你無關~不喜勿屌~要投訴請向版主投訴:smile_34:

我就係見你個粉腸,個個
post都係度吠,做左版主
先吠啦粉腸:smile_38:

http://www3.188channel.com/viewt ... ge%3D1#pid114023550

dragonor
引發駡戰

dragonor (龍·隱)
Golden Member

禁止訪問

UID 572745
精華 0
積分 22415
帖子 21285
基本分數 22415
金幣 698
閱讀權限 80
註冊 2005-7-29
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 roland-moon 於 2007-10-23 21:48 發表
我就係見你個粉腸,個個
post都係度吠,做左版主
先吠啦粉腸:smile_38:  

你請尊重下你自己啦~話人係隻狗~自己一d都唔識尊重下自己
多謝你叫我做粉腸~我會向版主反應

玩遊戲·攞金幣·按我吧
引用 舉報回覆
[url=]Exon - 您的專業推廣伙伴 設計及製作,展覽會、推廣活動、攤位、室內裝修等。 香港、大中華、全世界[/url] 贊助網站

boy_e
新手

UID 2760046
精華 0
積分 16
帖子 8
基本分數 16
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2007-10-22
狀態 在線

1週刊明天出版...昆明情侶被偷拍放上網,要看快手,很快就無

1週刊明天出版...昆明情侶被偷拍放上網,要看快手,很快就無

先回覆後觀看

Hahn Beer

Napster Ad

I'd Rather Be Armless

Angelina Jolie sex scene
http://www.heha.tv/home
http://heha.tv/home

回應......骨女眼中的垃圾港人.....有d錢有肯洗錢港人眼中的骨妹  

香港有d錢又肯洗錢d人眼中嘅骨女....
1)娘到爆,仲成陣村姑味,隨咗諗佢地可以好易桌或者洗三幾舊就食得...無乜好
2)有樣無身材,有羅就無波,兩樣都有就無儀態,三樣都有就唔係骨妹
3)用咗好多時間再加d錢可以上床,點知好似梁朝偉條女咁...好多毛
4)你想正經正骨,佢就了九你,你想攪嘢佢就(湯)九你
5)未學識手骨就先學識厄鍾,真係當你傻嘅
6)你眼訓就訓著,佢實訓先過你...試過比佢d口水滴醒...屌
7)你去按摩係想休息享受,所以就唔出聲,佢夠胆死話同你按摩好悶...屌
8)按摩未必用心,攞小費就好認真
9)永遠話加班做到飯都食唔到,唔知點解你0地d香港人咁鬼鍾意按摩...想做死我0地咩
....................................要沖涼,聽日再講.......................................................................

呢個 post 算唔算引發罵戰呀車版?唔該公正 d 評評好喎!

骨 女 眼中的垃圾港人……………………  

骨女眼中的垃圾港人……………………

最曾D PK廚房佬,手腳好辣tat,周身油煙味,d手就好多傷口,刀傷,燒傷個d, 好恐怖!個個好後生就上來玩,可能香港難識唔到女仔封?

個d地盤佬重衰,周身泥,好胡嘈,又老泥多,中坑多。

d司機,貨貴佬又系,成身臭汗味,有d成四五十勾,重染到個頭金金黃黃,扮細佬,著到黃黃六六,最衰系個個頭發少,。又like包d比他成十九幾年既女,可能父女情封?

d古離佬重臭,手腳鞋十十,手指甲又黑蚊蚊,又窮又扮有錢,不過好好偏! 出街食野唔系下沙街邊就系樂園路食垃圾。

d金毛強油知仔最麻煩,又要呢又路,扮哂型仔,以爲自已系“伍現早“,情姓咩,笑死人呀,又系貧窮一族,但最好偏!

d文職仔,斯斯文文,其實最Q鹽濕,又古狗寒,成日想FOC, 但又系好易偏。

d結左婚既男人,最有意思,但又怕老婆。得閑煮幾味比他們就咩都得。

d文弱書生,最可愛,又斯文,跟他們一起最有feel,至愛。

d自認老細個d,就最愛吹水,但莫財,就投其所好吧,其實好多都系狗嗡多。

d江湖佬,就一起最威,幾豪氣,疏爽,食野一定最好。

d老坑,就好好人,又細心,要咩有咩,出街食野就叫成台都系,都幾好人。

d高佬多狗嗡

d肥人多扮豪客

d矮人多昂九

d秀人多古寒

d四眼多鹽濕

d哨牙仔多口臭

d豆皮仔多自啤

** 見反應那麽好,對不起,令大家産生共鳴,但也可留意身邊朋友是否講中!

呢個 post 睇唔睇到算唔算引發罵戰呢唔該呀車版評審!

刻意挑釁、搞事份子

新手

UID 2651056
精華 0
積分 10
帖子 10
基本分數 10
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2007-8-29
狀態 在線

QUOTE:
原帖由 鬼太郎cw_mm 於 2007-10-25 07:56 PM 發表
到時我要飲Voker�

飲7死你呀:smile_38:

惡意搞事…挑釁.........請版主正視

新手

UID 2651056
精華 0
積分 10
帖子 10
基本分數 10
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2007-8-29
狀態 在線

仲以為你地食乜7.......:smile_30::smile_30:

JATTURA

新手

UID 2764090
精華 0
積分 20
帖子 19
基本分數 20
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2007-10-23
狀態 離線  #1發表於 2007-10-25 07:58 PM 資料 短消息  
囡囡願意比你影  

各師兄, 點樣叫囡囡願意比你影扑野相或裸裸相呢?

唔該版主做嘢

w102030

一星級會員

UID 2317180
精華 0
積分 78
帖子 77
基本分數 78
金幣 0
閱讀權限 20
註冊 2007-4-21
狀態 離線  #1發表於 2007-10-19 06:07 PM 資料 短消息  
有冇師兄知道泰國夜遊邊到好  

有冇師兄知道泰國夜遊邊到好  

唔該版主做嘢

hermanwm

高級會員

UID 665285
精華 0
積分 515
帖子 501
基本分數 515
金幣 0
閱讀權限 40
註冊 2005-8-26
狀態 離線  #1發表於 2007-10-23 11:22 PM 資料 短消息  
回應......骨女眼中的垃圾港人.....有d錢有肯洗錢港人眼中的骨妹  

香港有d錢又肯洗錢d人眼中嘅骨女....
1)娘到爆,仲成陣村姑味,隨咗諗佢地可以好易桌或者洗三幾舊就食得...無乜好
2)有樣無身材,有羅就無波,兩樣都有就無儀態,三樣都有就唔係骨妹
3)用咗好多時間再加d錢可以上床,點知好似梁朝偉條女咁...好多毛
4)你想正經正骨,佢就了九你,你想攪嘢佢就(湯)九你
5)未學識手骨就先學識厄鍾,真係當你傻嘅
6)你眼訓就訓著,佢實訓先過你...試過比佢d口水滴醒...屌
7)你去按摩係想休息享受,所以就唔出聲,佢夠胆死話同你按摩好悶...屌
8)按摩未必用心,攞小費就好認真
9)永遠話加班做到飯都食唔到,唔知點解你0地d香港人咁鬼鍾意按摩...想做死我0地咩
....................................要沖涼,聽日再講.......................................................................

歧視,引來罵戰話題,唔該版主做嘢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆